سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

کیک بادام و شکلات


کیک بادام و شکلات

● مواد لازم
▪ آرد: یک فنجان
▪ پودر کاکائو: چهار قاشق چای خوری
▪ تخم مرغ: دو عدد
▪ روغن: سه چهارم فنجان
▪ شیر: سه چهارم فنجان
▪ شکر: یک فنجان
▪ بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
● مواد لازم …

مواد لازم

آرد:

یک فنجان

پودر کاکائو:

چهار قاشق چای خوری

تخم مرغ:

دو عدد

روغن:

سه چهارم فنجان

شیر:

سه چهارم فنجان

شکر:

یک فنجان

بیکینگ پودر :

یک قاشق چای خوری

مواد لازم جهت تهیه ی کرم روی کیک

شکلات خالص ذوب شده:

۱ فنجان

کره :

نصف فنجان (آن را در درجه اتاق قرار دهید تا نرم شود)

شکر :

نصف فنجان

بادام:

به میزان لازم

- می توانید از هر نوع آجیلی طبق سلیقه ی خودتان استفاده نمایید.

روش تهیه ی کیک

۱) آرد و پودر کاکائو را داخل ظرفی بریزید و آن ها را با هم ترکیب نمایید و سپس بیکینگ پودر و شکر را نیز کاملا با آن ها ترکیب کنید طوری که کاملا یک دست شوند.

۲) حال روغن، تخم مرغ و شکر را به ترتیب، یکی یکی به ترکیب پودر کاکائو اضافه نموده و به آرامی با هم مخلوط کنید به طوری که این بار نیز ترکیب یک دست و صافی تهیه شود.

۳) سطح داخلی ظرف نچسبی را به کره آغشته نمایید و خمیر کیک را داخل آن بریزید و سپس سطح آن را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید.

در این جا می توانید از پلوپز برقی استفاده نمایید. یک چهارم از ظرفیت پلوپز را آب کنید و وقتی آب داخل آن شروع به جوشیدن کرد، ظرف حاوی کیک را داخل آن بگذارید تا به مدت نیم ساعت داخل آن بپزد. سپس آن را خارج کرده بگذارید تا سرد شود.

۴) فویل را از سطح ظرف بردارید. برای امتحان کردن این که آیا کیک پخته است یا خیر، یک چنگال را داخل کیک فرو کنید، اگر هنگام بیرون آوردن چنگال، مواد کیک به آن نچسبید و چنگال به راحتی از کیک بیرون آمد، نشانگرآن است که کیک شما پخته!

۵) ظرف مورد نظر برای سرو کیک را وارونه روی ظرف حاوی کیک قرار دهید و سپس به دقت با یک حرکت سریع، ظرف کیک را وارونه کرده و کیک را به ظرف مورد نظر برای سرو منتقل نمایید.

روش تهیه ی کرم کیک

کیک می بایست کاملا سرد شود و سپس آن را داخل یخچال قرار دهید.

شکلات آب شده را با یک چنگال به تمام سطح کیک بمالید، طوری که دیواره های کیک را نیز بپوشاند.

کیک را به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. در این مدت کره را کاملا بزنید تا به صورت کرم یک دستی در بیاید. سپس شکر را به آن اضافه کرده، کاملا با هم ترکیب کنید.

قیف مخصوص شیرینی پزی با دهانه ی کوچک را از ترکیب کره پر کنید و روی کیک را به آرامی با آن تزئین نمایید.

از بادام یا هر نوع آجیل دیگری می توانید برای تزئین روی کیک استفاده کنید.

کیک را داخل یخچال بگذارید تا کرم روی آن خودش را بگیرد.

ترجمه: زهرا امیری