دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

فلفل سیاه منقبض کننده عروق خونی


فلفل سیاه منقبض کننده عروق خونی

فلفل سیاه، ادویه بومی جنوب هند در تهیه بیشتر غذاها به عنوان طعم دهنده به کار می رود. این ادویه که بیش از ۴ هزار سال پیش کشف شد، در زمان قدیم ارزش زیادی داشت و به جای پول مورد استفاده …

فلفل سیاه، ادویه بومی جنوب هند در تهیه بیشتر غذاها به عنوان طعم دهنده به کار می رود. این ادویه که بیش از ۴ هزار سال پیش کشف شد، در زمان قدیم ارزش زیادی داشت و به جای پول مورد استفاده قرار می گرفت!

خواص:

به نوشته Ask.com، فلفل سیاه مدر است و با تشدید تعریق به بدن کمک می کند تا سموم مضر از بدن دفع شود.

با افزایش اسید هیدروکلریک، به سیستم گوارشی کمک می کند تا غذا بهتر هضم شود و مانع ایجاد نفخ در روده و معده می شود.

اشتها را تحریک می کند.

افزودن کمی فلفل سیاه به یک فنجان چای نعناع داغ، گرفتگی سینه و مجرای تنفسی را از بین می برد.

از آن جا که خاصیت ضد باکتریایی دارد، باعث بند آمدن خون ریزی می شود، میکروب ها را از بین می برد و در نهایت باعث بهبودی زخم می شود.

با فعالیت مضر رادیکال های آزاد مقابله می کند و مانع بروز برخی از سرطان ها و کند شدن رشد سلول های سرطانی می شود.

در جذب مواد مغذی در تمامی بافت های بدن موثر است و در نتیجه باعث بهبودی کلی سلامتی فرد می شود.

با پوسیدگی دندان مقابله می کند و دندان درد را تسکین می دهد.

خاصیت ضدافسردگی و ضد التهابی دارد.

مانع رشد باکتری در مجرای روده می شود و در پیش گیری از اسهال و یبوست نیز موثر است.

لایه خارجی این ادویه باعث شکسته شدن سلول های چربی می شود و در عین حفظ سلامت فرد به طور مداوم انرژی لازم را برای سوخت چربی در بدن تامین می کند.