چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
سیب زمینی اسپایسی
مواد لازم:
روغن آفتاب گردان:
۴ قاشق غذاخوری
دانه خردل سیاه:
۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل:
یک قاشق چای خوری
دانه زیره:
۴ قاشق مرباخوری
دانه کنجد:
۲ قاشق مرباخوری
برگ بو:
۸ دانه
پودر زیره:
۲ قاشق مرباخوری
پودر گشنیز:
۲ قاشق مرباخوری
زردچوبه:
یک قاشق مرباخوری
سیب زمینی پوست کنده و آب پز شده به شکل مکعب:
۵۰۰ گرم
برگ خرد شده گشنیز:
۶ قاشق غذاخوری
دانه انار:
۴ قاشق غذاخوری
آب یک عدد لیمو
نمک:
به مقدار لازم
طرز تهیه:
روغن را در ماهیتابه ای مناسب داغ کنید و سپس دانه خردل، پودر فلفل، دانه زیره، دانه کنجد و برگ بو را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
پودر زیره، گشنیز و زردچوبه و سیب زمینی را اضافه و به مدت ۵ دقیقه خوب تفت دهید.
ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، گشنیز تازه، دانه انار، آب لیمو و نمک را اضافه و با نان و یا بدون نان سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست