دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
سالاد کلم و نان اسفناج
مواد لازم:
کلم برگ سبز رنده شده: ۳پیمانه
کلم برگ قرمز رنده شده: ۲پیمانه
هویج رنده شده: یک پیمانه
پیاز قرمز نازک برش زده: یک پیمانه
سیب سبز رنده شده: یک عدد
گشنیز تازه خرد شده: نصف پیمانه
۲عدد لیمو: آب به همراه پوست رنده شده آن
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر جوزهندی: هر یک نصف قاشق مرباخوری
مواد لازم برای تهیه نان:
روغن زیتون: یک قاشق مرباخوری
اسفناج شسته و خرد شده: یک پیمانه
آرد گندم: یک پیمانه
پودر زیره: یک قاشق مرباخوری
پودر گشنیز: یک قاشق مرباخوری
آب ولرم: نصف پیمانه
نمک و فلفل: به اندازه کافی
طرز تهیه:
برای تهیه سالاد، تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
برای تهیه نان، روغن زیتون را در تابه کمی گرم کنید و به مدت ۳۰ثانیه اسفناج را در آن تفت دهید؛ سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
پس از خنک شدن، اسفناج، آرد، زیره، گشنیز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کم کم آب ولرم را اضافه کنید تا خمیر به دست بیاید.
خمیر نرم به دست آمده را به ۴قسمت تقسیم کنید و هر یک را با وردنه باز کنید و روی تابه نچسب و بدون روغن قرار دهید.
هر طرف را ۲دقیقه تفت دهید. این روش را با ۳خمیر دیگر نیز تکرار کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست