دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

برش‌های پنیر و شوید


برش‌های پنیر و شوید

تمامی مواد به جز کره، خامه و تخم مرغ را در کاسه ای مخلوط کنید.

موادلازم:

* آرد - دو و نیم پیمانه * جعفری خرد شده - یک چهارم پیمانه *پنیر چدار رنده شده - یک پیمانه * بکینگ پودر - یک قاشق غذاخوری *شوید خشک - ۲قاشق مرباخوری * نمک - نصف قاشق مرباخوری *کره سرد مکعب شکل(خرد شده) - ۱۷۰گرم * خامه - نصف پیمانه *تخم مرغ - ۲عدد

طرز تهیه:

* فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. * تمامی مواد به جز کره، خامه و تخم مرغ را در کاسه ای مخلوط کنید. * کره به شکل مکعب خرد شده را به مواد اضافه کنید و با نوک چنگال یا انگشتان هم بزنید تا به شکل خرده نان دربیاید. * خامه و تخم مرغ را اضافه کنید تا مواد مرطوب شود. * خمیر را روی سطح پاشیده شده با کمی آرد، به مدت تنها یک دقیقه ورز دهید و به دو قسمت تقسیم کنید. *هر قسمت را با وردنه گرد باز کنید و به ۸ قسمت تقسیم کنید. * تکه ها را با فاصله روی سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و ۲۰-۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی کم رنگ شود.