یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ پنیر و سبزیجات


طرز تهیه سوپ پنیر و سبزیجات

در ظرف دیگری آرد را به تدریج به شیر اضافه کنید تا گلوله نشود و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

مواد لازم :

شیر : ۳ پیمانه

آرد : سه چهارم پیمانه

پنیر چدار : یک و نیم پیمانه

نان تست برشته شده : به مقدار دلخواه

آب مرغ : یک لیتر

کرفس : یک بوته

پیاز : یک عدد متوسط

هویج : یک عدد متوسط

کره : یک قاشق مرباخوری

پاپریکا : نصف قاشق چای خوری

فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :

پیاز و هویج را پوست بگیرید و مکعبی برش بزنید.

ساقه کرفس را خرد کنید.

اگر نان شما برشته نبود آن را برش بزنید و داخل فر قرار دهید تا برشته شود.

کره را در ظرف مناسب بریزید و پیاز، هویج و کرفس را کمی تفت دهید.

در ظرف دیگری آرد را به تدریج به شیر اضافه کنید تا گلوله نشود و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس سیر، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید و برای مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید.

سبزیجات و آب مرغ را به مخلوط شیر و آرد اضافه کنید و روی حرارت ملایم پخت را ادامه دهید.

پنیر را رنده کنید و بعد از برداشتن سوپ از روی حرارت، آن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر کاملاً ذوب شود. سوپ را در ظرف مناسب بریزید و کمی از نان های برشته شده را روی آن قرار دهید.



همچنین مشاهده کنید