سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

راسته گوساله با سس فلفل دودی


راسته گوساله با سس فلفل دودی

گوشت را به تکه های سه سانتی‌متری تقسیم کنید. روی آنها پاپریکا بریزید. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.

تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه

• مواد لازم

۷۰۰ گرم راسته گوساله

نصف قاشق چایخوری پاپریکا دودی یا ساده

یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی

۳۵۰ تا ۴۵۰ گرم فلفل سبز یا زرد شیرین

نصف پیمانه سس باربیکیو

۱/۴ پیمانه جعفری خرد شده

• طرز تهیه

۱. گوشت را به تکه های سه سانتی‌متری تقسیم کنید. روی آنها پاپریکا بریزید. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. گوشت را به اندازه ای که تصور می کنید کافی است و پخته شده است، تفت دهید. آنها را از تابه خارج کنید و گرم نگه دارید.

۲. در این زمان، فلفل های کبابی را خرد کنید. آنها را به همراه نصف پیمانه آب در تابه بریزید و سس باربیکیو را اضافه کنید. بدون در ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس گوشت را به تابه اضافه کنید.

۳. این غذا را با جعفری خرد شده سرو کنید.