چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

کیک شکلاتی


کیک شکلاتی

● مواد لازم برای ۸ نفر:
▪ شکلات نیمه شیرین - ۱۱۵ گرم
▪ کره - نصف پیمانه
▪ پودر قند - یک لیوان
▪ تخم مرغ کامل - ۲ عدد
▪ زرده تخم مرغ - ۲ عدد
▪ آرد - ۶ قاشق غذاخوری
▪ خامه - نصف پیمانه
● طرز تهیه:
▪ …

مواد لازم برای ۸ نفر:

شکلات نیمه شیرین - ۱۱۵ گرم

کره - نصف پیمانه

پودر قند - یک لیوان

تخم مرغ کامل - ۲ عدد

زرده تخم مرغ - ۲ عدد

آرد - ۶ قاشق غذاخوری

خامه - نصف پیمانه

طرز تهیه:

حرارت فر را روی ۲۲۰ درجه تنظیم کنید.

چهار ظرف یک نفره را کمی چرب کنید و روی سینی فر قرار دهید.

کره و شکلات را در مایکروفر ذوب کنید.

شکر و تخم مرغ ها را به شکلات ذوب شده اضافه و با همزن مخلوط کنید. در این مرحله آرد را نیز به مواد بیفزایید و کمی هم بزنید.

مایه به دست آمده را به طور مساوی در ظرف های از قبل آماده شده بریزید و به مدت ۱۴ دقیقه بپزید.

یک دقیقه پس از خارج کردن ظرف از فر، کناره های کیک را با استفاده از تیزی چاقو، از ظرف جدا کنید و در بشقاب برگردانید.

کیک شکلاتی ولرم را با خامه سرو کنید.

ارزش غذایی هر قاچ کیک شکلاتی:

کالری:

۲۹۰

کلسترول:

۱۳۵ میلی گرم

فیبر:

یک گرم

ویتامین A:

۱۰ درصد

آهن:

۶ درصد

چربی:

۱۹ گرم

سدیم:

۱۰۵ میلی گرم

قند:

۲۱ گرم

چربی اشباع شده:

۱۲ گرم

کربوهیدرات:

۳۰ گرم

پروتئین:

۴ گرم

کلسیم:

۲ درصد