سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
ویفر شکلاتی با طعم پرتقال
مواد مورد نیاز:
آرد:
۲ قاشق سوپخوری؛
شکر قهوه ای:
۲ قاشق سوپخوری؛
کره:
۵۰ گرم؛
عسل:
۳۰۰ میلی لیتر؛
پودر بادام:
۲ قاشق سوپخوری؛
شکلات سیاه:
۱۲۵ گرم؛
روغن مایع:
۱ قاشق چایخوری.
طرز تهیه:
کره و عسل و شکر را در ظرفی مخلوط کرده روی حرارت قرار می دهیم تا ذوب شود سپس مواد را از روی حرارت بر می داریم و مخلوط آرد و پودر بادام را به آن می افزاییم سپس از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در سینی فر که سطح آن را با کاغذ فویل پوشانده ایم و با روغن مایع کمی آن را چرب کرده ایم با فاصله های ۱۰ سانتی متر قرار می دهیم (این شیرینی بعد از پخت خیلی پهن می شود) سپس سینی فر را در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵ تا ۷ دقیقه قرار می دهیم و سپس سینی را از فر خارج کرده و پس از گذشت ۱ دقیقه ویفرها را از سینی و کاغذ جدا می کنیم و بعد یک طرف ویفرها را با مخلوط روغن و شکلات سیاه ذوب شده کاملاً می پوشانیم (همانند شکل) و در ظرفی قرار می دهیم تا کاملاً بسته شود. برای تهیه هر ویفر نیاز به ۲ ویفر شکلاتی داریم. یک ویفر را برداشته و با قیف از مخلوط خامه زده شده با شکلات، را روی ویفر می زنیم و یک عدد ویفر شکلاتی دیگر روی آن قرار می دهیم و سرو می کنیم.
ملاحت کامیار
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست