پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

دانستنی‌های تغذیه‌ای


دانستنی‌های تغذیه‌ای

نکات زیر سفارش‌های عمومی برای تغذیه در ماه مبارک رمضان است که خواندن آن می‌تواند برای روزه‌داران مفید باشد.
هنگام افطار از آغاز کردن غذا با آب سرد، نوشابه و مانند اینها خودداری …

نکات زیر سفارش‌های عمومی برای تغذیه در ماه مبارک رمضان است که خواندن آن می‌تواند برای روزه‌داران مفید باشد.

هنگام افطار از آغاز کردن غذا با آب سرد، نوشابه و مانند اینها خودداری کنید. به جای آب سرد کمی آب گرم یا چای میل کنید.

افطار را با خرما، کشمش، عسل و به طور کلی با یک قند طبیعی آغاز کنید. به این ترتیب اشتها کنترل می‌شود و پرخوری کمتر پیش می‌آید.خوردن چای شیرین کم‌رنگ، شیرگرم، فرنی و حلیم کم‌روغن در آغاز افطار مناسب است.نان و پنیر و سبزی یا نان و پنیر و مغز گردو نیز خوب است.

سبزی را در افطار میل کنید. سبزی در سحری، گاهی به تشنگی در طول روز منجر می‌‌شود.از آشامیدن آب فراوان در وسط غذا خودداری کنید. نوشیدن آب در وسط غذا سبب رقیق شدن شیره گوارشی و اختلال در هضم می‌شود.

در زمان میان افطار تا سحر، با رعایت فاصله با غذا، آب کافی بیاشامید.

حتماً برای صرف سحری، کمی زودتر از خواب برخیزید تا هم ضمن استفاده از برکات معنوی ساعت سحر و مناجات، بدون عجله و با آرامش سحری بخورید. حتی اگر میل به خوردن غذا ندارید، آب، شیر و مانند اینها را فراموش نکنید.

از خوردن تنقلات فراوان، انواع دسرها و شیرینی‌ها با شکر زیاد در برنامه افطار و سحر خودداری کنید.