سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
حضور پررنگ مایکروسافت در غیاب خودش
از زمان معرفی پرهیاهوی ویندوز۸ توسط استیو بالمر، زمان زیادی گذشته است. البته محصولات مرتبط با ویندوز۸ هم آن زمان معرفی شده و میشود گفت موج خبری مایکروسافت با ویندوز۸ آمده و رفته است.
هر چند در نمایشگاه CES ۲۰۱۳ مایکروسافت حضور نخواهد داشت، اما شرکتهای وابسته به اکوسیستم ویندوز۸ تازه کار خود را آغاز خواهند کرد. تبلتهای ویندوز۸، رایانههای شخصی، لپتاپ و دستگاههای جانبی در محیط پرسروصدای این نمایشگاه حضوری شلوغ خواهند داشت و میتوان دستگاههای ویندوز۸ را دید که از آخرین قابلیتهای این سیستم عامل از جمله کنترل از طریق Kinect و صوت استفاده میکنند.
در رویدادهای گذشته CES، لپتاپها و دسکتاپها تحت سایه تلویزیونهای HDTV و وسایل مرتبط با آن قرار گرفته بودند. ویندوز نیز راه خود را به سمت تبلتها، دستگاههای ترکیبی و سینماهای خانگی باز کرده است و میتواند بخوبی توجه همه را به خود جلب کند.
چند تولیدکننده بزرگ لپتاپ اعلام کردهاند از مدلهای جدید خود در CES رونمایی خواهند کرد. سامسونگ چهارشنبه گذشته به این جمع اضافه شد و سونی نیز اعلام کرد سری ۷ لپتاپهای خود را با ۱۱ ساعت عمر باتری و ۱۵۰ درصد سرعت بیشتر در مرور صفحات در این نمایشگاه عرضه میکند.
الجی از طرف دیگر اعلام کرده است چند رایانه ویندوز۸ را معرفی میکند و مدل جدیدی از رایانه ترکیبی خود، Tab-Book H۱۶۰ را با نمایشگر ۶/۱۱ اینچی و کیبورد QWERTY کشویی را در این نمایشگاه رونمایی میکند. لنووو نیز از یک غافلگیری در این نمایشگاه خبر داده است.
بخش عمدهای از رایانههای شخصی که قرار است در نمایشگاه CES عرضه شود، به کیبورد سنتی مجهز نیست؛ چرا که ویندوز۸ لمس را در اولویت قرار داده است. رایانههای All-in-One احتمالا در مرکز توجهات باشد، زیرا بدون کیبورد و تنها با لمس مانیتور کار میکند.
اسوس و اینتل نیز قرار است رایانههایی با قابلیت تشخیص گفتار و حرکات دست در نمایشگاه عرضه کنند.
گفتنی است، اسوس در همکاری با Leap Motion در لپتاپهای خودش فناوری جدیدی از تشخیص حرکت دست و بدن را پیاده کرده است. تشخیص حرکت دو دست و ده انگشت با دقت ۲۹۰ فریم بر ثانیه و بهاندازه ۱/۱۰۰ میلیمتر میتواند این لپتاپها را به یکی از بهترین دستگاهها برای تولید تبدیل کند.
از طرف دیگر، Leap Motion قرار است در این نمایشگاه به معرفی دستگاههای جانبی بپردازد که میتواند کنار رایانههای فعلی را به این فناوری مجهز کند.
اینتل که سپتامبر با عقد قراردادی با شرکت Nuance، قابلیتهای تشخیص گفتار این شرکت را در اختیار خود در آورد، میخواهد این فناوری را در رایانههای آینده پیاده کند. البته تشخیص گفتار قول یکساله این شرکت در عرضه رایانههای شخصی است.
همچنین انتظار میرود اولترابوکهای اینتل امسال در نمایشگاه CES بدرخشند. آخرین مدلهای عرضهشده احتمالا با عمر بالای باتری، رزولوشن بیشتر صفحههای لمسی و وزن کمتر خواهند بود. پردازنده ولتاژ پایین Haswell اینتل گزینه منطقی در این دستگاهها خواهد بود.
تبلتهای اندرویدی و ویندوز۸ از نظر تعداد بیشترین حضور را خواهند داشت. از آنجا که تبلت مایکروسافت (سرفیس) اکتبر عرضه شد، هنوز تبلت ویندوز۸ با قیمت پایین عرضه نشده است. بنابراین احتمال حضور تبلتهای ارزان ویندوز۸ در این نمایشگاه وجود دارد.
هر چند تا زمان بازگشایی این نمایشگاه، نمیتوان دقیقا از اتفاقات درون آن مطلع شد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست