جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کوفته نخودچی


کوفته نخودچی

● مواد لازم جهت ۴ تا ۶ نفر:
▪ گوشت چرخ کرده= ۴۰۰ گرم
▪ هویج رنده شده= ۵عدد متوسط
▪ پیاز رنده شده= ۱ عدد متوسط
▪ تره خرد شده= نصف پیمانه
▪ آرد نخودچی= ۴قاشق غذاخوری
▪ گردو خرد شده= نصف …

مواد لازم جهت ۴ تا ۶ نفر:

گوشت چرخ کرده= ۴۰۰ گرم

هویج رنده شده= ۵عدد متوسط

پیاز رنده شده= ۱ عدد متوسط

تره خرد شده= نصف پیمانه

آرد نخودچی= ۴قاشق غذاخوری

گردو خرد شده= نصف پیمانه

تخم مرغ= ۱عدد

نمک و زردچوبه دلخواه

روغن کمی

مواد لازم جهت سس کوفته:

پیاز یک عدد کوچک خرد شده -گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم تره خرد شده یک سوم پیمانه-سرکه یک سوم استکان -شکر ۳ قاشق غذاخوری -نمک و زردجوبه مقداری رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری- آردسفید۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس کوفته-

ابتداپیاز خرد شده را در کمی روغن تفت داده و گوشت و نمک و زردجوبه و تره و آخر هم رب را نیز اضافه تفت می دهیم آرد را نیز آخرین لحظه اضافه می کنیم و مقدار ۳ لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم سس غلیظ و مواد آن پخته شود.یک ساعت که گذشت می توانید سرکه و شکر را (تاحد ترش و شیرین شدن) اضافه تا بجوشد.

طرز تهیه کوفته

ابتدا گوشت و هویج و پیاز را مخلوط سپس نمک و زردچوبه و گردو و تره را نیز اضافه و آرد نخودچی را همراه تخم مرغ خوب باهم مخلوط می کنیم تا خوب مخلوط شود.بعداز مایه برداشته و به شکل گرد شکل می دهیم و در روغن داغ سرخ کرده و کنار می گذاریم.

هنگامیکه مایه سس غلیظ و آب آن به نصف اولیه رسید کوفته ها رااضافه و حدود نیم ساعت می گذاریم در سس بپزد.این غذا به دلیل داشتن مواد مغذی مثل گردو بسیار مقوی می باشد.