یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا

دسر ژلاتینی بیسکویت و شکلات


دسر ژلاتینی بیسکویت و شکلات

دسرهای ژلاتینی از جمله دسرهای فانتزی هستند که برای مهمانی ها گزینه مناسبی محسوب می شوند. طرز تهیه این دسر بسیار آسان است و می توانید به راحتی آن را درست کنید.

دسرهای ژلاتینی از جمله دسرهای فانتزی هستند که برای مهمانی ها گزینه مناسبی محسوب می شوند. طرز تهیه این دسر بسیار آسان است و می توانید به راحتی آن را درست کنید.

مواد لازم

۱ به تعداد لازم بیسکویت دایجستیو

۲ پیمانه شیر

۲ /۱ پیمانه شیرین کننده ماردین

۸ /۱ پیمانه ق چ وانیل

۲ ق س پودر کاکائو

۲ /۱ و ۴ ق چ پودر ژلاتین

۲ عدد زرده تخم مرغ

۱۵۰ گرم خامه

به میزان لازم پودر شکلات

به میزان لازم سس شکلات

طرز تهیه:

۱. زرده‌های تخم مرغ را به همراه ۲ ق س از شیرین  کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید تا سفید رنگ و پوک شود. شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

۲. پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود. مخلوط ژلاتین حل شده را با شیربه مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالب‌های کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس روی بیسکویت‌ها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.