دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی ذرت و ریحان


کوکوی ذرت و ریحان

● طرز تهیه:
آرد، شیر، تخم مرغ، یک قاشق روغن، بکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و ذرت و ریحان را به آن اضافه کنید.بقیه روغن کانولا را در ماهی تابه بریزید و پس از داغ شدن، با …

طرز تهیه:

آرد، شیر، تخم مرغ، یک قاشق روغن، بکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و ذرت و ریحان را به آن اضافه کنید.بقیه روغن کانولا را در ماهی تابه بریزید و پس از داغ شدن، با یک چهارم لیوان مایه، هر بار ۴عدد کوکو درست کنید تا مایه تمام شود.

مواد لازم:

آرد:

نصف لیوان

شیر:

نصف لیوان

روغن کانولا:

۳ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر و نمک:

نصف قاشق مرباخوری

فلفل سیاه:

یک چهارم قاشق مرباخوری

دانه ذرت تازه و یا کنسروی:

۲ لیوان

ریحان تازه و خرد شده:

نصف لیوان

تخم مرغ درشت:

۲ عدد