شنبه, ۲۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 15 March, 2025
مجله ویستا

سالاد انبه و مرغ


سالاد انبه و مرغ

در ظرف که می خواهید سالاد را سرو کنید، برگ های کاهو که درشت خرد کرده اید را قرار دهید. روی آنها توت فرنگی و انبه ها را بریزید و کنار بگذارید.

تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

۶ پیمانه کاهوی چینی خرد شده

یک عدد انبه خرد شده

دو پیمانه توت فرنگی خرد شده

۳۵۰ تا ۴۵۰ گرم سینه مرغ

نمک و فلفل سیاه

پودر سیر

دو پیمانه گل کلم بروکلی

نصف پیمانه بلوچیز

طرز تهیه

۱. در ظرف که می خواهید سالاد را سرو کنید، برگ های کاهو که درشت خرد کرده اید را قرار دهید. روی آنها توت فرنگی و انبه ها را بریزید و کنار بگذارید.

۲.سینه های مرغ را نواری برش دهید و با نمک، فلفل و پودر سیر به مدت ۴ تا ۶ دقیقه بپزید. آنها را روی سالاد قرار دهید. یا می توانید سینه را درسته بپزید و سپس با چاقوی تیز برش دهید.

۳.در همان تابه، بروکلی ها را با کمی پودر سیر به مدت ۴ تا ۶ دقیقه بپزید تا ترد شوند. بلوچیز را اضافه کنید. آنها را روی سالاد بریزید و سرو کنید.