جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سالاد پنج رنگ


سالاد پنج رنگ

● مواد لازم
▪ چهار فنجان کلم
▪ یک عدد هویج بزرگ
▪ دو عدد تربچه ورقه شده
▪ یک چهارم فنجان گشنیز خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق غذاخوری سرکه
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه …

مواد لازم

چهار فنجان کلم

یک عدد هویج بزرگ

دو عدد تربچه ورقه شده

یک چهارم فنجان گشنیز خرد شده

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری سرکه

نمک و فلفل

طرز تهیه

کلم را شسته و خرد کنید. سپس هویج را ورقه ورقه کرده و روی کلم‌ها بریزید. سپس پیازچه و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید. در کاسه‌ای کوچک روغن زیتون را با سرکه و نمک و فلفل بخوبی مخلوط کرده و آن را به سالاد بیفزایید.

هما رمضانی