شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

املت گوجه فرنگی با پنیر


املت گوجه فرنگی با پنیر

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ گوجه فرنگی: هشت عدد
▪ فلفل دلمه‌ای متوسط رنگی: نصف یک عدد
▪ سیب‌زمینی متوسط: دو عدد
▪ نخود فرنگی: ۱/۲ پیمانه
▪ پنیر کورد: ۱۰۰ گرم
▪ خامه: ۱۰۰ گرم
▪ زیره سبز: …

مواد لازم برای ۴ نفر:

گوجه فرنگی:

هشت عدد

فلفل دلمه‌ای متوسط رنگی:

نصف یک عدد

سیب‌زمینی متوسط:

دو عدد

نخود فرنگی:

۱/۲ پیمانه

پنیر کورد:

۱۰۰ گرم

خامه:

۱۰۰ گرم

زیره سبز:

دو قاشق چایخوری

زردچوبه:

یک قاشق چایخوری

نمک-فلفل:

یک قاشق چایخوری۱/۸- قاشق چایخوری

روغن مایع:

دو قاشق غذاخوری

آب‌لیمو ترش:

یک قاشق غذاخوری

گشنیز تازه:

دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا روغن را داغ کرده حدود یک دقیقه زیره سبز و زردچوبه را تفت می‌‌دهیم و بعد گوجه‌فرنگی‌ها را در مخلوط‌کن به صورت پوره درمی‌آوریم.سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده همراه با نخودفرنگی، داخل پوره گوجه‌فرنگی می‌‌ریزیم و می گذاریم حدود ۳۰ دقیقه بپزد و به روغن بیفتد. پنیر کورد را که مکعبی خرد کرده‌ایم همراه با نمک و فلفل به املت اضافه نموده بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش کرده،خامه و آب‌لیمو ترش تازه و گشنیز تازه خرد شده را به املت اضافه کرده و بعد سرو می‌‌کنیم. گفتنی است زمان طبخ این املت ۴۰ دقیقه است.

منبع: مجله خانواده سبز