چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
قارچ
همه می دانیم که قارچ سرشار از پروتئین می باشد و کسانیکه از خوردن گوشت اکراه داشته و امتناع می ورزند بخوبی می توانند از این ماده غذائی گیاهی پروتئین دار رهائی یابند. در حالی که گوشت دارای ۱۵ تا ۲۰ گرم پروتئین در هر صد گرم می باشد بعضی از قارچها بیش از ۳۰ گرم پروتئین در هر صد گرم دارند.
قارچ دارای عناصر معدنی (سدیم ، کلسیم ، سیلیس ، کلر، کبالت ، منیزیم ) بوده و بدین لحاظ برای مبتلایان به کمخونی ، مسلولین و بیماران مبتلا به کمبود مواد معدنی بسیار مفید و مؤ ثر می باشد بعلاوه فعالیت کارهای مغزی را افزایش می دهد.
قارچ موجب تسهیل جذب مواد غذائی در بدن می گردد. در حالی که ناخالصیها را از بین می برد دستگاه گوارش را تصفیه کرده و کلیه اخلاط مضره و فضولات را به خارج می راند.
بعضی از انواع قارچها هستند که خام آنها بسیار خوب است و می توان آنها را در سالاد بصورت خام همراه با سبزیجات دیگر مصرف نمود. در پختن قارچ باید متوجه بود که زیاد چرب تهیه نشود زیرا چربی زیاد هضم آنرامشکل می سازد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست