یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

مرغ با لیمو و خامه


اگر به آشپزی با آرام پز علاقه دارید، این خوراک خوشمزه دو نفره میتواند انتخاب خوبی باشد. طعم جدید سس آن نیز تنوعی در خوراکهای معمول و تکراری مرغ ایجاد خواهد کرد.
● مواد لازم (برای …

اگر به آشپزی با آرام پز علاقه دارید، این خوراک خوشمزه دو نفره میتواند انتخاب خوبی باشد. طعم جدید سس آن نیز تنوعی در خوراکهای معمول و تکراری مرغ ایجاد خواهد کرد.

مواد لازم (برای ۲ نفر):

۲ تکه نیمه سینه مرغ (حدود نیم کیلو با پوست و استخوان)

۲۵۰ گرم لوبیا سبز خرد شده

۲/۱ از یک پیاز کوچک، خرد شده به نیم حلقه های بسیار نازک

۱ حبه سیر ریز خرد شده

۸/۱ ق.چ. فلفل

۴/۱ پیمانه آب مرغ (میتوانید از قرصهای مرغ هم استفاده کنید و یک قرص را در یک پیمانه آب جوش حل کرده، ۴/۱ آنرا مورد مصرف قرار دهید)

۶۰ گرم پنیر خامه ای مکعبی خرد شده

۲/۱ ق.چ. پوست لیموی ریز رنده شده

خلال پوست لیمو (در صورت تمایل)

روش تهیه

۱) پوست مرغ را بگیرید. لوبیا سبز و پیاز را در آرام پز قرار داده، مرغ را روی سبزیجات بگذارید و فلفل و سیر را روی آن پاشیده، آب مرغ را بر روی همه مواد بریزید.

۲) درب آرام پز را گذاشته و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در حرارت کم یا به مدت ۲ تا ۲ و نیم ساعت در حرارت بالا بپزید. اگر آرام پز شما درجه تنظیم ندارد، آنرا به مدت ۳ و نیم تا ۴ ساعت بپزید.

۳) مرغ و سبزیجات را در دو بشقاب بکشید و برای گرم ماندن آن، روی ظروف را بپوشانید.

۴) برای تهیه سس، پنیر خامه ای و رنده پوست لیمو را با همزن برقی- روی درجه آهسته یا متوسط- در یک کاسه کوچک بهم بزنید تا نرم شوند. مایع باقی مانده در آرام پز را آرام داخل این مخلوط ریخته و با درجه آهسته مخلوط کنید. سس را روی مرغ و سبزیجات بدهید و در صورت تمایل با خلال پوست لیمو تزئین کنید.