جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
بهداشت محیط
کف باید از جنس قابل شستشو ـ صاف ـ و بدون فرو رفتگی و دارای شیب مناسب باشد.
دیوارهای ساختمان با رنگ مناسب، بدون شکاف و قابل شستشو (تا ارتفاع مناسب بر حسب نوع کار) باشد .
سقفها باید مسطح بدون ترک خوردگی، شکاف و همیشه تمیز باشد.
درها و پنجرهها طوری تعبیه شوند که بتوانند از ورود حشرات جلوگیری نمایند و مجهز به توری سیمی ضدزنگ باشند.
آب مصرفی تمیز و مورد تایید مقامات بهداشتی باشد.
لوله کشی آب گرم و سرد در مجتمع غذاخوری و آب گرم در طول مدت انجام کار وجود داشته باشد.
سیستم فاضلاب بهداشتی باشد (کف شور مناسب، شیب کافی، درپوش و ...)
وجود کپسول اطفاء حریق و جعبه کمکهای اولیه و ارائه آموزشهای لازم به پرسنل الزامی است.
ایجاد هر گونه حوض و حوضچه یا پاشوی که در آن آب به صورت راکد باشد ممنوع است.
زباله دان درپوش دار ضد زنگ قابل حمل و دارای کیسه زباله، به تعداد و اندازه کافی موجود بوده و بعد از تخلیه شسته شود و محلی مناسب برای نگهداری زبالهها تعبیه گردد.
دستگاههای پخت غذا با میزان و کیفیت پخت غذاها تناسب داشته باشد.
جدار داخلی ظروف مسی باید کاملا" سفید کاری شده باشد.
سیخهای کباب و وسایل کار از جنس مناسب سالم ضد زنگ و تمیز باشد.
تخته گوشت خردکنی سالم و تمیز باشد.
وجود دستگاههای سردکننده و گرم کننده هوا (آشپزخانه ، سالن غذاخوری) الزامی است.
در فصل گرما حداکثر درجه حرارت داخل غذاخوری، نباید بیش از ۳۰ درجه باشد.
وجود نور کافی در محلهای آشپزخانه، رستوران، سلف سرویس، انبار و سایر اماکن الزامی است.
تهویه هوای آشپزخانه و رستوران به خوبی صورت گرفته بهطوری که فضا عاری از بو و بخارات باشد.
میزهای مناسب کار در آشپزخانه وجود داشته باشد. (سطح میزها باید صاف ، تمیز ، سالم و بدون درز بوده و روکش آن از جنس قابل شستشو باشد).
استفاده از مواد ضدعفونی کننده جهت وسایل کار، ظروف غذاخوری، محیط کار و مواد غذائی الزامی است.
ظروف باید در ظرفشوئی سه مرحلهای (شستشو ـ ضدعفونی ـ آب کشی) یا توسط دستگاههای اتوماتیک شسته شود.
درها و پنجرههای آشپزخانه و غذاخوری مجهز به توری ضد زنگ باشد.
تعداد و ظرفیت هر ظرفشوئی باید مناسب و مجهز به آب گرم و سرد باشد.
ظروف پس از شستشو باید با وسیله تمیز و عاری از آلودگی خشک گردد.
محل مناسب برای نگهداری ظروف (ویترین یا گنجه مخصوص) در نظر گرفته شود.
قفسه ویترین و گنجه تمیز ، مجهر به در و شیشه بوده و قابله نظافت باشد و فاصله کف آنها از زمین از ۲۰ سانتیمتر کمتر نباشد.
ظروف مناسب غذاخوری (لیوان، قاشق، چنگال و سینی) به تعداد کافی وجود داشته باشد و از استفاده مجدد آنها قبل از شستشو خودداری گردد.
استفاده از قندان، نمکدان و نوشابه بدون سرپوش ممنوع است .
برای جلوگیری از حریق و انفجار و سایر خطرات احتمالی باید پیش بینی لازم بشود (کلیه شیرها و شیلنگهای گاز و وسایل گازسوز با دقت کنترل شوند.)
ایجاد محلهائی با سکوبندی مناسب برای نگهداری پیاز و سیب زمینی، نان خشک، نمک سنگ و وجود سرخانههای مناسب مواد غذائی الزامی است.
پشه و مگس و سایر حشرات و جوندگان به هیچ وجه نباید در داخل اماکن دیده شوند .
سمپاشی محیط آشپزخانه و رستوران و انبار مواد غذائی بهطور منظم در زمانهای تعطیلی غذاخوری و بوفه (تابستان ایام بین دو ترم) انجام شود .
وجود دستگاههای آب سردکن در داخل رستوران سلف سرویس و هر مکان دیگری که نیاز باشد الزامی است.
میز و صندلی مناسب غذاخوری به تعداد لازم وجود داشته باشد.
دستشوئی و توالت مناسب جهت رستوران موجود باشد.
برای پیچیدن مواد غذائی از کیسه نایلون تمیز و مخصوص استفاده شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر قوه قضاییه یسنا آتش سوزی تهران پلیس بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم
فضای مجازی سریال شهاب حسینی تلویزیون نمایشگاه کتاب عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینما فیلم سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول خودروهای وارداتی تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه دیابت بیماری قلبی کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی