چهارشنبه, ۱۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 5 June, 2024
مجله ویستا

آش مانتی | آش مانتی برای افطار


مواد لازم آش برای افطار :

برنج یک پیمانه، معادل 200 گرم

بلغور گندم یک پیمانه، معادل 200 گرم

 سبزی آش500 گرم

 عدس پخته شده300 گرم

 آب گوشت یا مرغیک لیتر

 آب یک لیتر

 زردچوبه یک قاشق چای خوری

پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه مانتی:

 آرد300 گرم

 نمکیک دوم قاشق چای خوری

تخم مرغسه عدد

 روغن زیتون3 قاشق غذاخوری

 گوشت چرخ کرده 200 گرم

 ادویه جات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر) از هرکدام یک قاشق چای خوری

 پیاز رنده شدهیک عدد، متوسط

 پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری


آش مانتی | آش مانتی برای افطار

دستور تهیه آش برای افطار :

 برنج و بلغور را از شب قبل خیس می کنیم و ابتدا برنج را با آب می جوشانیم تا کمی پخته شود. بلغور را اضافه می کنیم، چندجوش که خورد، می پزد. حالا سبزی، آب گوشت وعدس را اضافه کرده، زردچوبه و پیاز سرخ شده را با کمی روغن زیتون گرم می کنیم و داخل آش می ریزیم. نمک و فلفل آش را اندازه کرده و اجازه می دهیم تا کمی بجوشد و جا بیفتد.

برای آماده کردن مانتی، تخم مرغ، آرد، نمک و روغن زیتون را با هم ورز می دهیم تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را به قطر سه میلی متر پهن می کنیم و به شکل مربع های کوچک 3×3 می بریم. گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده، پیاز سرخ شده و ادویه جات را با هم مخلوط می کنیم و به اندازه یک نخود از مایه گوشتی روی خمیرهای بریده شده گذاشته، به شکل مثلث تا می زنیم و به شکل هلالی دور خودش می پیچیم.

 مانتی های آماده شده را به مدت سه دقیقه داخل حجم زیادی از آب که درحال جوشیدن است، می ریزیم و آبکش می کنیم سپس مانتی ها را داخل آش می ریزیم و اجازه می دهیم طعم مواد به خورد یکدیگر برود. حالا آش حاضر است.

آش مانتی ، آش مانتی برای افطار