جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان


ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان

فیله تیلاپیا به وسیله یک برس به روغن زیتون آغشته کرده ودر مخلوط پنیر پارمسان قرار داده تا هر دو طرف ماهی را بپوشاند.

مواد لازم:

فیله ماهی تیلاپیا : ۴ عدد

پنیر رنده شده پارمسان : ۳/۴ فنجان

فلفل قرمز : ۲ قاشق چایخوری

جعفری تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. فر را از پیش روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم (۲۰۰ درجه سانتیگراد).

۲. پنیر پارمسان، فلفل قرمز، و جعفری در یک ظرف کم عمق و با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم.

۳. فیله تیلاپیا به وسیله یک برس به روغن زیتون آغشته کرده ودر مخلوط پنیر پارمسان قرار داده تا هر دو طرف ماهی را بپوشاند.

۴. فیله های آماده را داخل سینی فر که که ته آن را با آلومینیم پوشاندیم گذاشته و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار می دهیم.