دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

شیر پسته و بادام


شیر پسته و بادام

● مواد لازم:
- مغز پسته- ۲۰۰گرم
- مغز بادام- ۱۰۰گرم
- شکر- ۱۰۰ گرم
- زعفران- کمی
- شیر- ۵ پیمانه

● طرز تهیه:
پسته را در ۲ پیمانه آب به مدت یک ساعت خیس کنید. بادام را در یک پیمانه آب به مدت ۲ ساعت …

مواد لازم:

- مغز پسته- ۲۰۰گرم

- مغز بادام- ۱۰۰گرم

- شکر- ۱۰۰ گرم

- زعفران- کمی

- شیر- ۵ پیمانه

طرز تهیه:

پسته را در ۲ پیمانه آب به مدت یک ساعت خیس کنید. بادام را در یک پیمانه آب به مدت ۲ ساعت خیس کنید. شیر را بجوشانید تا تبخیر شود و از ۵ به ۳ لیوان کاهش حجم پیدا کند. بادام، پسته و زعفران را آسیاب کنید و به شیر اضافه کنید و هم بزنید. شیر را به مدت ۲ دقیقه به جوش بیاورید و از روی حرارت بردارید.

پس از خنک شدن به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس آن را سرو کنید.