چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سرآشپز پاسخ می دهد


●طرز تهیه سس قارچ و گوجه چگونه است؟
نیم كیلو گوجه فرنگی را خرد كرده و همراه با سبزی های معطر و یك حبه سیر و نمك و فلفل روی حرارت ۱۵دقیقه بجوشانید، سپس قارچ ها را ریز خرد كرده و كمی …

طرز تهیه سس قارچ و گوجه چگونه است؟

نیم كیلو گوجه فرنگی را خرد كرده و همراه با سبزی های معطر و یك حبه سیر و نمك و فلفل روی حرارت ۱۵دقیقه بجوشانید، سپس قارچ ها را ریز خرد كرده و كمی تفت دهید، در این فاصله مواد پخته شده، آن را در صافی بریزید و با پشت قاشق به آن فشار داده و سس را روی قارچ ها ریخته تا ۵ دقیقه بجوشد.

‌●برای تهیه خورش فسنجان چه مقدار رب انار بریزیم بهتر است؟

شما باید ۵۰ گرم كره را با ۳ قاشق غذاخوری آرد تفت داده، اگر نیم كیلو رب انار غلیظ بریزید، خورش شما خوشمزه می شود، ضمن این كه شكر را به میزان دلخواه در آن باید ریخت