دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

دسر نارگیل، یک دسر شیک و آسان!!


دسر نارگیل، یک دسر شیک و آسان!!

دسرهای مختلفی وجود دارد که می توانید در منزل تان به راحتی درست کنید. این بار با نارگیل و خامه دسر نارگیلی درست کنید.

مواد لازم برای دسر نارگیل

خامه فرم گرفته : ۲ لیوان

پنیر خامه‌ای : ۲۵۰ گرم

پودر نارگیل : یک پیمانه

پودر ژلاتین : دوسوم لیوان

زرده تخم مرغ : ۵ عدد

شیر نارگیل : یک لیوان

شکر: یک لیوان

طرز تهیه دسر نارگیل

زرده‌های تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و خوب بزنید تا پف کند.

بعد شیره نارگیل را به شکر و زرده‌ها اضافه کنید و کاملا مخلوط کرده و آن را روی حرارت بگذارید.

بعد از جوش آمدن،مرتب به هم بزنید تا کاملا زرده‌ها پخته شده و مایه صاف و یکدست باشد .‌

در این مرحله پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید.

سپس مواد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید . ‌

پودر ژلاتین را به روش بن ماری با مقدار کمی آب روی حرارت بخار کتری بگذارید تا حل شود.

پنیر خامه‌ای و خامه را هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید.

حالا همه مواد را در مخلوط کن ریخته تا کاملا زده شود. از مواد به اندازه یک فنجان بردارید و با رنگ خوراکی مورد نظرتان مخلوط کنید و برای تزئین نگه دارید و بقیه مواد را در قالب ژله بریزید و یک و نیم‌ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مواد بسته شده و بعد مواد رنگی را روی آن بریزید و چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید.

ظرف ژله را در دیس مناسبی برگردانید و روی آن را با پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید و از مهمانان خود پذیرایی نمایید.