پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

جوزا


جوزا

● مواد لازم:
▪ گوشت گوساله چرخ شده: ۴۰۰گرم
▪ آرد: یک پیمانه
▪ کلم: یک عدد متوسط
▪ پیاز: یک عدد متوسط
▪ پیازچه: ۲ عدد
▪ سویاسس: ۲قاشق غذاخوری
▪ زنجبیل، نمک چینی، نمک و روغن : به میزان لازم

● …

مواد لازم:

گوشت گوساله چرخ شده:

۴۰۰گرم

آرد:

یک پیمانه

کلم:

یک عدد متوسط

پیاز:

یک عدد متوسط

پیازچه:

۲ عدد

سویاسس:

۲قاشق غذاخوری

زنجبیل، نمک چینی، نمک و روغن :

به میزان لازم

طرزتهیه

آرد را با آب مخلوط کرده تا خمیر آماده شود. پس از یک ساعت خمیر آماده است. پیاز را کاملا ریز کرده و کمی نمک به آن اضافه می​کنیم سپس گوشت چرخ شده را با پیاز و پیازچه ریز شده مخلوط کرده بعد کلم را به آن اضافه می​کنیم. حالا مخلوط ر ا کمی هم​زده سپس نمک، نمک​چینی وسویا سس را به مقدار لازم اضافه کرده و کاملا هم می​زنیم.

در مرحله بعد خمیر را کاملا ورز داده سپس برش​​هایی به شکل دایره​ای درآورده و کمی از مخلوط آماده را لای خمیر گذاشته و آن را به شکل قرص ماه جمع می‌کنیم. به لبه​های خمیر کمی آب زده و با فشار انگشت به هم می​چسبانیم . آن را در دیگ چینی، بخارپز می‌کنیم و سپس این غذا را به همراه سویا سس، سرکه و زنجبیل سرو می‌کنیم.

فوت آشپزی

برای اینکه جوزا به ظرفی که بخارپز می​کنیم نچسبد می​توانیم کمی روغن در قسمتی که درتماس با ظرف است بمالید.