چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
مسمای بادمجان
مواد لازم :
گوشت بره:
۲۵۰ گرم
بادمجان متوسط :
۳ عدد
لپه:
نصف فنجان
پیاز متوسط:
اعدد
زعفران وادویه:
به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را تخته ای ونازک خورد کرده به همراه پیاز رنده شده در مقدار کمی روغن تف داده سپس با۵/۱ لیوان میگذاریم نیم پز شود.ابتدا لپه را افزوده وپس از نیم ساعت گوجه وبادمجان (از قبل کبابی شده ) رااضافه کرده ومیگذاریم کاملا بپزد.پس از ۱ ساعت خورشت آماده سرو است باید با پلو سفید نوش جان کنید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست