چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سوپ بهاری همراه با لوبیا و کرفس


سوپ بهاری همراه با لوبیا و کرفس

● مواد لازم :
▪ هویج: ۲عدد
▪ کرفس: ۲شاخه
▪ پیازمتوسط: ۲عدد
▪ سیر: ۲حبه
▪ روغن زیتون: به میزان لازم
▪ کنسرو لوبیا: ۴۰۰ گرم
▪ گل‌کلم: ۲۰۰ گرم
▪ کلم بروکلی: ۲۰۰ گرم
▪ اسفناج: ۲۰۰ گرم
▪ گوجه‌فرنگی …

مواد لازم :

هویج:

۲عدد

کرفس:

۲شاخه

پیازمتوسط:

۲عدد

سیر:

۲حبه

روغن زیتون:

به میزان لازم

کنسرو لوبیا:

۴۰۰ گرم

گل‌کلم:

۲۰۰ گرم

کلم بروکلی:

۲۰۰ گرم

اسفناج:

۲۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی رسیده:

۲عدد

عصاره مرغ یا سبزی‌ها:

۲عدد

نمک و فلفل سیاه:

به میزان لازم

آب‌جوش:

به میزان لازم

برای شروع

هویج‌ها را شسته و پوست بکنید؛ به همین ترتیب کرفس، پیاز و سیر را همراه با هویج شسته شده خرد بکنید. یک قابلمه متوسط را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون درون قابلمه بریزید. تمام سبزی‌های خرد شده را درون قابلمه بریزید و با یک قاشق چوبی آن را به هم بزنید تا کمی نرم شوند.

حاضر کردن سوپ

مدت زمان ۱۲دقیقه برای نرم شدن هویج و طلایی شدن پیاز کافی است. درهمین حال لوبیاها را اضافه کنید و گل‌کلم را همراه با بروکلی با چاقو برش بزنید و بعد اسفناج را خرد کنید و به مواد داخل قابلمه به همراه گوجه‌فرنگی رسیده اضافه کنید. وقت آن رسیده که آب‌جوش را به مواد اضافه کنید. ۸/۱ لیتر آب کافی است. عصاره مرغ یا سبزی‌ها را درون آب‌جوش حل کرده و نمک و فلفل را درون قابلمه به میزان لازم بریزید. سوپ را به خوبی هم زده و بگذارید تا به جوش بیاید، بعد از جوشیدن آب حرارت را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا زمانی که سوپ آماده شود. در ۵دقیقه آخر پخت سوپ کمی دیگر روغن زیتون اضافه کرده و مزه سوپ را چک کنید، اگر نیاز بود فلفل و نمک به آن بزنید تا خوش‌ ادویه‌تر شود. این سوپ را با نان سیاباتا یا نان تست سرو کنید.

ایــــــن یک سوپ دوست‌داشــتنی بسیار ساده است و اگر می‌خواهید مزه ایتالیایی به آن بدهید بهتر است گوجه‌فرنگی ریز شده درون آن بریزید و برگ‌های بهاری ریحان و رشته‌فرنگی که بسیار به خوشمزه‌تر شدن سوپ کمک می‌کند. با خوردن این سوپ بوی بهار را احساس خواهید کرد.