دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی


طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.این غذا جزو غذاهای بیشتر تابستانی است.

آماده سازی: ۱ ساعت

مدت انتظار: ۱ ساعت

مجموعاً: ۲ ساعت

دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.این غذا جزو غذاهای بیشتر تابستانی است.

مواد اولیه :

برای ۳ نفر

گوجه فرنگی: ۵ عدد

برنج: ۲ لیوان

پیاز: ۱ عدد

سیب زمینی: ۱ عدد

زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده)

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

روغن نصف استکان

طرز تهیه:

ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج را با دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت بماند.در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.

نکات

۱) اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند.

۲) اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.