پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

اسقومری کبابی با بلغور و جعفری


اسقومری کبابی با بلغور و جعفری

● مواد لازم برای۴ نفر:
▪ فیله ماهی اسقومری: ۴ عدد
▪ روغن زیتون بکر و بودار: ۳ قاشق سوپ‌خوری
▪ لیمو: یک عدد آب‌گرفته و مقداری برای سرو غذا + مقداری پوست رنده شده یک لیمو.
▪ پیازچه: یک …

مواد لازم برای۴ نفر:

فیله ماهی اسقومری:

۴ عدد

روغن زیتون بکر و بودار:

۳ قاشق سوپ‌خوری

لیمو:

یک عدد آب‌گرفته و مقداری برای سرو غذا + مقداری پوست رنده شده یک لیمو.

پیازچه:

یک دسته، کاملا ساطوری‌شده

سس چیلی و سیر:

۲ قاشق سوپ‌خوری

بلغور ذرت:

۱۴۰ گرم

عصاره سبزی‌ها:

۵۰۰ میلی‌لیتر

جعفری:

۳ قاشق خرد شده و چند شاخه برای سرو غذا

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

روش تهیه :

۱. هر تکه از فیله‌ها را ۲-۳ بار به روغن آغشته کرده و پوست لیموها را روی‌شان بمالید. بعد مقداری نمک و فلفل و آبلیمو به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه صبر کنید تا مزه‌ها به خورد ماهی برود.

۲. باقیمانده روغن زیتون را در تابه بزرگی داغ کنید. نیمی از پیازچه‌ها و سس سیر و چیلی را به آن اضافه کرده و برای ۲-۳ دقیقه هم بزنید. حالا بلغور ذرت را اضافه کرده و سطحش را با سس سیر و چیلی بپوشانید. ۵دقیقه صبر کنید و بعد با یک چنگال بلغورها را نرم کنید و باقیمانده پیازچه‌ها، عصاره سبزی ها، جعفری، آبلیمو و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کرده و حالا گریل را روشن کنید.

۳. ۲ طرف هر تکه از اسقومری‌ها را برای ۳-۴ دقیقه روی گریل کباب کنید تا گوشت ماهی تیره شود. بلغور را بین ۴ بشقاب تقسیم کرده و تکه‌های فیله ماهی را روی آن بگذارید. همراه با چند شاخه جعفری و چند برش لیمو، سرو کنید؛