شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
ساندویچ گوشت و جگر
مواد لازم
۴۰۰ گرم جگر مرغ
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک قاشق مرباخوری پیازچه خرد شده
یک قاشق مرباخوری جعفری خرد شده
نصف قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
نصف قاشق مرباخوری زردچوبه
یک قاشق مرباخوری نمک
۱۰ عدد کالباس گوشت
نان تست
طرز تهیه
گوشت را باید دو بار چرخ کنید تا کاملاً ریز و یکدست و نرم شود. سپس جگر مرغ را هم چرخ کرده و آن را به خوبی چنگ بزنید.پیازچه خرد شده را با جعفری، زنجبیل و زردچوبه و نمک به خوبی مخلوط کنید. ته یک ظرف مستطیل شکل یا سینی فر را چرب کنید و سپس فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را در طبقه وسط فر قرار دهید و برای دو ساعت و نیم صبر کنید تا کاملاً غذا پخته شود. سپس ظرف را خارج کرده به اندازه ابعاد نان تست از غذا برش داده و یک لایه کالباس روی آن قرار دهید و در کنار کاهو و گوجه فرنگی آن را میل کنید.
[ماهرخ جواهری]
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حماس دولت سیستان و بلوچستان انتخابات مجلس شورای اسلامی عراق چین دولت سیزدهم حسن روحانی روز معلم رهبر انقلاب معلمان
سیل هواشناسی ایران تهران آتش سوزی باران هلال احمر اصفهان سازمان هواشناسی شهرداری تهران معلم پلیس
قیمت خودرو خودرو ترکیه تورم مسکن قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو سهام عدالت دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال صداوسیما موسیقی مسعود اسکویی رضا عطاران تئاتر
موبایل
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال بازی تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی ناسا گوگل صاعقه تماس تصویری تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب فشار خون طول عمر