شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ گوشت و جگر


ساندویچ گوشت و جگر

● مواد لازم
▪ ۴۰۰ گرم جگر مرغ
▪ ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
▪ یک قاشق مرباخوری پیازچه خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری جعفری خرد شده
▪ نصف قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
▪ نصف قاشق مرباخوری زردچوبه
▪ …

مواد لازم

۴۰۰ گرم جگر مرغ

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

یک قاشق مرباخوری پیازچه خرد شده

یک قاشق مرباخوری جعفری خرد شده

نصف قاشق مرباخوری پودر زنجبیل

نصف قاشق مرباخوری زردچوبه

یک قاشق مرباخوری نمک

۱۰ عدد کالباس گوشت

نان تست

طرز تهیه

گوشت را باید دو بار چرخ کنید تا کاملاً ریز و یکدست و نرم شود. سپس جگر مرغ را هم چرخ کرده و آن را به خوبی چنگ بزنید.پیازچه خرد شده را با جعفری، زنجبیل و زردچوبه و نمک به خوبی مخلوط کنید. ته یک ظرف مستطیل شکل یا سینی فر را چرب کنید و سپس فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را در طبقه وسط فر قرار دهید و برای دو ساعت و نیم صبر کنید تا کاملاً غذا پخته شود. سپس ظرف را خارج کرده به اندازه ابعاد نان تست از غذا برش داده و یک لایه کالباس روی آن قرار دهید و در کنار کاهو و گوجه فرنگی آن را میل کنید.

[ماهرخ جواهری]