سه شنبه, ۱۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 4 March, 2025
گردو، سرشار از اسید چرب امگا ۳

در میان مغزها، گردو ارزش غذایی بالاتری از بادام ، پسته، فندق و... دارد. مقدار آنتی اکسیدان یک مشت گردو، ۲ برابر انواع مغزهای دیگر است. در این مطلب از «ehow» ، به خواص این مغز اشاره شده است.
مصرف گردو همراه با غذای چرب، احتمال آسیب دیدن سرخرگ ها را کاهش می دهد.
منبع عالی منیزیم، مواد معدنی و اسید چرب امگا ۳ است.
با کاهش بروز التهاب، بدن را در برابر بیماری عروقی مقاوم می کند.
امگا ۳ موجود در گردو برای عملکرد مناسب سلول های مغزی لازم است.
امگا ۳ علاوه بر کاهش خطر بیماری قلبی ـ عروقی میزان فشار خون را نیز کاهش می دهد.
آنتی اکسیدان موجود در آن ۲ تا ۱۵ برابر قوی تر از آنتی اکسیدان موجود در ویتامین E است.
مصرف منظم گردو خطر بروز آلزایمر را کاهش می دهد.
منبع عالی اسید آمینه است.
ویتامین B موجود در آن، تولید انرژی را افزایش می دهد و به هضم غذا کمک می کند.
برای حفظ سلامت استخوان مفید است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست