دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
گردو، سرشار از اسید چرب امگا ۳
![گردو، سرشار از اسید چرب امگا ۳](/web/imgs/16/22/nd4ji1.jpeg)
در میان مغزها، گردو ارزش غذایی بالاتری از بادام ، پسته، فندق و... دارد. مقدار آنتی اکسیدان یک مشت گردو، ۲ برابر انواع مغزهای دیگر است. در این مطلب از «ehow» ، به خواص این مغز اشاره شده است.
مصرف گردو همراه با غذای چرب، احتمال آسیب دیدن سرخرگ ها را کاهش می دهد.
منبع عالی منیزیم، مواد معدنی و اسید چرب امگا ۳ است.
با کاهش بروز التهاب، بدن را در برابر بیماری عروقی مقاوم می کند.
امگا ۳ موجود در گردو برای عملکرد مناسب سلول های مغزی لازم است.
امگا ۳ علاوه بر کاهش خطر بیماری قلبی ـ عروقی میزان فشار خون را نیز کاهش می دهد.
آنتی اکسیدان موجود در آن ۲ تا ۱۵ برابر قوی تر از آنتی اکسیدان موجود در ویتامین E است.
مصرف منظم گردو خطر بروز آلزایمر را کاهش می دهد.
منبع عالی اسید آمینه است.
ویتامین B موجود در آن، تولید انرژی را افزایش می دهد و به هضم غذا کمک می کند.
برای حفظ سلامت استخوان مفید است.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب مجلس محمدجواد ظریف انتخابات مجلس دوازدهم
تهران قوه قضاییه پلیس قتل هواشناسی شهرداری تهران سیاست تب دنگی سازمان هواشناسی پشه آئدس وزارت بهداشت گرما
خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت دلار واردات خودرو ایران خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا برق مالیات بازنشستگان
سعید راد سینمای ایران درگذشت دفاع مقدس سینما عراق تلویزیون بازیگر عاشورا کربلا محرم تئاتر
فناوری دانشگاه دانش بنیان شرکت دانش بنیان حوزه علمیه دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان
رژیم صهیونیستی جو بایدن غزه کامالا هریس دونالد ترامپ روسیه یمن اسرائیل فلسطین آمریکا ترامپ چین
پرسپولیس فوتبال استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه استقلال المپیک
فیلترینگ تبلیغات سامسونگ ایلان ماسک همستر کامبت گوگل سرعت اینترنت آیفون شرکت های دانش بنیان مایکروسافت تلفن همراه تلگرام
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی بیماری دیابت سرطان خواب ویتامین افسردگی استرس سازمان نظام پزشکی