پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
فروش مکمل های غیرمجاز و درآمدهای ۱۰۰ میلیونی
باشگاههای بدنسازی از لحاظ دریافت شهریههای غیرقانونی و بالاتر از حد مجاز به افراد ضرر میزنند. میزان شهریههایی که در باشگاههای بدنسازی و پرورش اندام مجاز از ثبتنامکنندگان اخذ میشود با آنچه در باشگاههای بدون مجوز در نظر گرفته شده، متفاوت است و طبیعتا باشگاههای مجاز هزینه بیشتری را تعیین میکنند.
تعرفه ثابت نیز در بسیاری از باشگاهها محلی از اعراب ندارد و آنچه میزان شهریه را تعیین میکند به اعتبار و وجهه باشگاه و البته عوامل دیگری همچون اعمال نظر مدیران و مربیان این باشگاهها بستگی دارد. برخی باشگاههای بینام و نشان و البته بدون امکانات آنچنانی ماهانه ۱۶ هزار تومان از علاقهمندان دریافت میکنند. نرخ شهریه در برخی باشگاهها حتی پایینتر هم میآید و به سقف ۱۳ هزار تومان میرسد. این در حالی است که باشگاههای پرامکانات با مربی و وسایل و تجهیزات پیشرفته ۲۰ هزار تومان شهریه دریافت میکنند. اوضاع در باشگاههای پیشرفتهتر باز هم متفاوتتر است. بهترین باشگاههای پرورش اندام و بدنسازی کشور با بهترین امکانات و بهترین مربی ماهانه ۱۲۰ هزار تومان دریافت میکنند و علاوه بر این شهریه ثابت، ۴۰ هزار تومان نیز بابت برنامههایی که مربی ارائه میدهد، از مراجعهکنندگان دریافت میشود.
● سود سرشار حاصل از فروش مواد نیروزا
با وجود شعارهای متعددی که در رابطه با جلوگیری از تاسیس باشگاههای بدون مجوز بدنسازی و پرورش اندام داده شده، به نظر میآید در عمل هیچ اقدامی صورت نگرفته است. آنچه در شکلگیری روند سریع این باشگاهها دخیل است به سود سرشاری که دلالان و افراد سوجو از خرید و فروش مکملها و مواد نیروزا به دست میآورند مربوط میشود.
بسیاری از باشگاههای بدنسازی و پرورش اندام درآمدهای بسیار کلانی دارند که این درآمدها نه از میزان شهریهای که ثبتنامکنندگان پرداخت میکنند که حاصل فروش مواد نیروزا و مکملهای غذایی مختلف است.
با آن که جریمههای سنگینی در انتظار مسببان راهاندازی باشگاههای غیرمجاز است، اما آنها باز هم این خطر را به جان میخرند، چراکه میدانند با راهاندازی یک باشگاه، چه بیمجوز و چه با مجوز، چنان سود سرشاری نصیب آنها میشود که قابل مقایسه با جریمهای نیست که پرداختهاند.
جریمههای به اصطلاح بازدارندهای که برای افرادی که باشگاههای بدون مجوز دایر میکنند، تاثیر چندان زیادی برای جلوگیری از این اتفاق نداشته است.
برخی باشگاههای بدنسازی رونق زیادی دارند، اما در مقابل، باشگاههای دیگری هم هستند که رونق خیلی بیشتری دارند! میزان کسب درآمد باشگاههای پرورش اندام و بدنسازی بستگی به اعتبار و البته مربیانی که در این باشگاهها کار میکنند، دارد.
برخی از این باشگاهها در طول سال بیش از صد میلیون تومان درآمد دارند و برخی کمتر. نصراللهزاده، کارشناس پرورش اندام و بدنسازی در این باره گفت: درآمدی که باشگاههای پرورش اندام و بدنسازی در طول یک سال به دست میآورند با یکدیگر فرق میکند و بستگی به نوع وسایل، مربی و حقالزحمهای دارد که از ورزشکاران گرفته میشود.
در برخی باشگاههای لوکس و مجلل ماهانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان از ورزشکاران اخذ میشود، اما نباید فراموش کرد که درآمد اصلی این باشگاهها از مبلغی که ورزشکاران به عنوان حق عضویت به باشگاه میپردازند، نیست. بخش زیادی از درآمد سالانه یک باشگاه به عرضه مکملها به ورزشکاران و برنامههایی که مربیان به این افراد ارائه میکنند، بستگی دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست