دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

سالاد مرغ با تلخون


سالاد مرغ با تلخون

● مواد لازم
▪ دو فنجان گوشت پخته مرغ
▪ یک چهارم فنجان زغال اخته خرد شده
▪ یک عدد ساقه کرفس
▪ یک قاشق چای‌خوری آب لیموترش
▪ یک چهارم فنجان سس مایونز
▪ دو قاشق چای‌خوری ترخون تازه …

مواد لازم

دو فنجان گوشت پخته مرغ

یک چهارم فنجان زغال اخته خرد شده

یک عدد ساقه کرفس

یک قاشق چای‌خوری آب لیموترش

یک چهارم فنجان سس مایونز

دو قاشق چای‌خوری ترخون تازه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

گوشت سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با کمی آب بگذارید تا به آرامی بپزد. پس از ۲۰ دقیقه از پخته شدن گوشت‌ها، آنها را از آب خارج کرده و صبر کنید تا سرد شوند.

گوشت پخته شده مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید. در ظرف مناسبی ساقه خرد شده کرفس را با زغال اخته، لیمو ترش و سس مایونز و ترخون بخوبی مخلوط کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید. سپس گوشت مرغ را به آن اضافه کنید.

این مواد را روی برگ‌های کاهو قرار دهید و با نان در وعده شام سرو کنید. همچنین می‌توانید این مخلوط را درون نان‌های ساندویچی قرار دهید.

هما رمضانی