شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

درمان خشکی گلو در فصل سرما


درمان خشکی گلو در فصل سرما

فصل پاییز و زمستان که سرماخوردگی و آنفلوآنزا زیاد می شود، به دلیل وجود ویروس های بیماری زا در هوا احتمال گلودرد و عفونی شدن لوزه ها وجود دارد در این مطلب به نقل از «MSN» به مواردی …

فصل پاییز و زمستان که سرماخوردگی و آنفلوآنزا زیاد می شود، به دلیل وجود ویروس های بیماری زا در هوا احتمال گلودرد و عفونی شدن لوزه ها وجود دارد در این مطلب به نقل از «MSN» به مواردی که باعث کاهش گلودرد می شود، توجه کنید.

۱) دستگاه مرطوب کننده؛ برای رفع خشکی گلو؛ این وسیله هوای داخل منزل را مرطوب نگه می دارد و اهمیت زیادی در رفع خشکی گلو دارد، زیرا که حرارت و هوای خشک داخل منزل می تواند غشای مخاطی گلو را خشک کند. خوب است بدانید که همیشه مخزن آب و فیلتر دستگاه را تمیز نگه دارید تا از رشد کپک که می تواند علایم را حادتر کند، جلوگیری شود.

۲ ) مصرف سیر به هنگام احساس شروع خارش در گلو؛ این گیاه تند تاثیر تحریک کننده سیستم ایمنی، ضد میکروبی و ضد باکتریایی دارد. بنابراین با مقابله کردن با میکروب هایی که عامل درد و ناراحتی است، بدن را در برطرف کردن عفونت هایی که باعث گلودرد می شود، کمک می کند. ترکیبی که در درمان گلودرد نقش دارد «Allicin» است که به هنگام له، تکه کردن و یا جویدن سیر خام ترشح می شود. کارشناسان برای کاهش طعم تند سیر توصیه می کنند، ۱ و یا ۲ حبه سیر را به مدت ۱۵ ثانیه روی حرارت قرار دهید و پس از له کردن می توان با نان مصرف نمود. این کار را روزی یک بار تکرار کنید. توجه داشته باشید مکمل های سیر که در کاهش فشار خون و میزان کلسترول موثر است، به سیستم دفاعی بدن کمک نمی کند.

۳) قرص مکیدنی روی؛

به هنگام درد و گرفتگی بینی هر ۲ یا ۴ ساعت یک عدد قرص مصرف کنید. این قرص ها با ایجاد لایه به بافت های قرمز و زخم شده تسکین می دهد. علاوه بر آن بررسی نشان داده، بیمارانی که هر ۲ تا ۳ ساعت از این قرص ها استفاده کردند، مدت سرماخوردگی آن ها به نصف کاهش یافت. از آن جایی که اغلب گلودردها همراه سرماخوردگی است، با دیدن اولین علایم از این قرص ها مصرف کنید.

۴) آب ولرم؛ این مایع تسکین دهنده، باکتری موجود در گلو را از بین می برد و با افزایش جریان خون به سلول هایی که با عفونت مقابله می کنند کمک می کند. یک قاشق چای خوری نمک را با حدود ۲ لیوان آب ولرم مخلوط کنید و روزی یک بار و یا بیشتر غر غره کنید.

۵) مصرف چای گیاهی؛ چای گیاهی حاوی مواد تقویت کننده سیستم دفاعی بدن است که دارای خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی است.

۶) دهان شویه برای غرغره؛ در مرحله ای که بیماری حادتر می شود، ماده ای که پزشک برای غر غره کردن تجویز می کند (Lidocaine hydrochloride) نسبت به داروهای دیگر گلو را به مدت طولانی تری بی حس می کند. توجه داشته باشید ۳۰ دقیقه پس از غرغره کردن از خوردن و نوشیدن پرهیز کنید زیرا علاوه بر بی حس کردن گلو، زبان را نیز بی حس می کند.