جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

۲۷ تیر ـ ۱۸ جولای ـ سالروز انتشار كتاب «نبرد من» و اشاره به مطالبی كه هیتلر در آن نوشته است


۲۷ تیر ـ ۱۸ جولای ـ سالروز انتشار كتاب «نبرد من» و اشاره به مطالبی كه هیتلر در آن نوشته است

۱۸ ژوئیه ۱۹۲۵ آدولف هیتلر كتاب خود تحت عنوان Mein Kampf ماین كامپف (نبرد من = مبارزه و تلاش من = جهد و كوشش من) را كه حاوی ایدئولوژی و نظرات سیاسی و هدف های دراز مدت وی بود و آنها را به صورت نتیجه …

۱۸ ژوئیه ۱۹۲۵ آدولف هیتلر كتاب خود تحت عنوان Mein Kampf ماین كامپف (نبرد من = مبارزه و تلاش من = جهد و كوشش من) را كه حاوی ایدئولوژی و نظرات سیاسی و هدف های دراز مدت وی بود و آنها را به صورت نتیجه گیری از تجربه (سرگذشت) خود نوشته بود به توزیع داد كه به زبانهای مختلف ترجمه شده و هنوز خواننده دارد.

هیتلر در زندان لاندسبرگ بود كه كار نوشتن این كتاب را آغاز كرد. وی نخست مندرجات این كتاب را به «امیل موریس» و سپس ردولف هس دیكته می كرد. نوشتن این كتاب در داخل و خارج از زندان، چهار سال و شش ماه طول كشیده بود.

هیتلر در این كتاب دشمنی خود را نسبت به یهودیان منعكس ساخته و نوشته است كه یهودیان از مدتها پیش در حال توطئه كردن و دسیسه اند تا كلیدهای رهبری بر جهان را به دست آورند. به باور هیتلر كه در كتاب او مندرج است، یهودیان با همین هدف «كمونیسم» را ساختند و در روسیه پیاده كرده و در نقاط دیگر جهان بسط دادند كه فرضیه ای غیر عملی است، و با هدف تخریب سوسیالیسم اصیل (كه مورد نیاز و قبول بشر است) به وجود آورده شده است.

هیتلر نوشته است كه یهودیان با همین هدف، زبان اسپرانتو را اختراع كردند، عنوان بین المللی بر آن نهادند و .... هیتلر سپس نتیجه گیری كرده است كه به این دلایل و به خاطر حفظ جهان از دسیسه های یهودیان است كه با جودیسم و كمونیسم مبارزه خواهد كرد.

هیتلر در كتاب «تلاش من» از سوسیالیسم ملی ـ سوسیالیسم در خور فهم و خواست مردم كه جامعه مفت خور، بیكاره و متقلب به وجود نیاورد و قوه ابتكار مردم را تقویت كند ـ تمجید كرده و نوشته است كه به ترویج و اجرای این ایده خواهد پرداخت. هیتلر دمكراسی را به صورتی كه در اروپای غربی مشاهده می شد، و حكومت های پارلمانی بزعم او مركب از افراد زبانباز و سیاستباز را یك بیماری جهانی خوانده و گفته است كه «منتخبین» باید داوطلبان خدمت باشند نه عاشقان قدرت و شهرت. به زعم هیتلر، دمكراسی واقعی و «حكومت برای خدمت» باید از نو تعریف شود. وی معاهده ورسای را یك توطئه و اجحاف قدرت های فاتح برضد ملل مغلوب و ضعیف قلمداد كرده و نوشته است كه سلطه گران هدفی كوچك و ضعیف كردن كشور ها (با تجزیه آنها) ندارند تا آسان تر بتوانند حكم برانند.

هیتلر در كتاب خود خواهان قرار گرفتن همه سرزمین های آلمانی نشین (حتی آنها كه بر حسب مندرجات كتب تاریخ در قدیم آریایی نشین بودند) در زیر یك پرچم شده است تا منشأ پیشرفت قرار گیرند.

وی در تالیف خود در عین حال با توجه به عقیده «نیچه» در كتاب «چنین گفت زرتشت» خواهان عنایت جوامع به سوپر من های خود شده، اهمیت نوابغ و الیت ها را بیان داشته و اشاره كرده است كه قوم آرین می تواند بیش از اقوام دیگر «سوپر من» به دست دهد و سوپرمن فردی است كه برای سعادت دیگران فداكاری كند، به دیگران بیناندیشد و ....