پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا
كلم پلو شیرازی
مواد لازم جهت پلو:
برنج:
۶ پیمانه یا یك كیلوگرم
كلم خرد شده:
یك كیلوگرم
سبزی (شوید، تره، ترخان و ریحان) خردشده:
نیم كیلوگرم
پیاز:
۲ عدد
روغن، نمك، فلفل و آبلیمو:
به اندازه كافی
مواد لازم جهت كوفته ریزه:
گوشت چرخ كرده:
۳۰۰ گرم
آرد نخودچی:
۴ قاشق غذا خوری
پیاز:
یك عدد
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه:
به اندازه كافی
طرز تهیه:
برنج را با مقداری نمك چند ساعت خیسمیكنیم، كلمها را پوست كنده به صورت خلال،خرد و با نمك، فلفل و زردچوبه سرخ میكنیم ودر حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آناضافه میكنیم. سبزی را پس از این كه تمیزكردیم، شسته و خوب خرد میكنیم. برنج را بانصف قاشق مرباخوری زردچوبه میجوشانیم وآبكش میكنیم، سبزی و كلم سرخ شده را درصافی با برنج مخلوط میكنیم و در قابلمهمیریزیم و دم میكنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست