سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

کته تماته


کته تماته

● مواد لازم:
▪ گوجه فرنگی= ۵۰۰ گرم
▪ پیاز داغ= ۱ قاشق غذاخوری
▪ برنج =۳ پیمانه پلو پز
▪ سبزی پاک کرده= ۵۰۰ گرم(شامل شوید ۳۰۰ گرم سیر تازه ۱۵۰ گرم ترخون ۵۰ گرم)
▪ نمک و زرچوبه= به میزان …

مواد لازم:

گوجه فرنگی= ۵۰۰ گرم

پیاز داغ= ۱ قاشق غذاخوری

برنج =۳ پیمانه پلو پز

سبزی پاک کرده= ۵۰۰ گرم(شامل شوید ۳۰۰ گرم سیر تازه ۱۵۰ گرم ترخون ۵۰ گرم)

نمک و زرچوبه= به میزان لازم

روغن= به میزان لازم

طرز تهیه:

پوست گوجه فرنگیها را گرفته رنده میکنیم سپس پوره گوجه فرنگی کمی زردچوبه و پیاز داغ را به همرا روغن درون قابلمه میریزیم تا به جوش اید برنج را اضافه میکنیم و اب برنج را اندازه میکنیم پس از جوش امدن سبزیهای خورد شده را افزوده برنج را دم میکنیم .

نکته:

من به جای اب معمولی از اب مرغ استفاده کردم.

چون سیر تازه نداشتم از سیر خشک نگینی خورد شده(تفت داده نشده) به همرا شوید و ترخون تازه استفاده کردم.

(میتوانید در صورت نداشتن سیر تازه از سیر خشک شده تفت داده شده در روغن به همراه مقداری زردچوبه استفاده کنید).