سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
کته تماته
مواد لازم:
گوجه فرنگی= ۵۰۰ گرم
پیاز داغ= ۱ قاشق غذاخوری
برنج =۳ پیمانه پلو پز
سبزی پاک کرده= ۵۰۰ گرم(شامل شوید ۳۰۰ گرم سیر تازه ۱۵۰ گرم ترخون ۵۰ گرم)
نمک و زرچوبه= به میزان لازم
روغن= به میزان لازم
طرز تهیه:
پوست گوجه فرنگیها را گرفته رنده میکنیم سپس پوره گوجه فرنگی کمی زردچوبه و پیاز داغ را به همرا روغن درون قابلمه میریزیم تا به جوش اید برنج را اضافه میکنیم و اب برنج را اندازه میکنیم پس از جوش امدن سبزیهای خورد شده را افزوده برنج را دم میکنیم .
نکته:
من به جای اب معمولی از اب مرغ استفاده کردم.
چون سیر تازه نداشتم از سیر خشک نگینی خورد شده(تفت داده نشده) به همرا شوید و ترخون تازه استفاده کردم.
(میتوانید در صورت نداشتن سیر تازه از سیر خشک شده تفت داده شده در روغن به همراه مقداری زردچوبه استفاده کنید).
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی رهبر انقلاب حج کردستان عراق نیچروان بارزانی مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
تهران شهرداری تهران حجاب هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش قتل پلیس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی شهرداری باران
بورس ایران خودرو خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار مسکن حقوق بازنشستگان قیمت
زنان فضای مجازی سریال افعی تهران تئاتر مسعود اسکویی محمدعلی علومی تلویزیون نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما سینمای ایران سریال
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه اوکراین رفح طوفان الاقصی نوار غزه
پرسپولیس فوتبال لیگ برتر نساجی ذوب آهن لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی جواد نکونام استقلال سپاهان رئال مادرید
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری گوگل مایکروسافت تلفن همراه ماهواره اندروید
رژیم غذایی بیمه زیبایی چای ویتامین کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون