پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
این ماده غذایی خطر دیابت را افزایش می دهد
محققان آمریکایی دریافتند مصرف گوشت قرمز فرآوری شده از جمله هات داگ و سایر فست فودها به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش میدهد.
بر اساس این مطالعات مصرف روزانه ۵۰ گرم گوشت قرمز فرآوری شده تا میزان ۵۱ درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش میدهد در حالیکه این مقدار با استفاده از گوشت قرمز فرآوری نشده به ۱۹ درصد کاهش مییابد.
دیابت نوع دو بیماری مزمنی است که موجب بالارفتن قندخون میشود و چاقی، کمتحرکی و رژیم ناسالم غذایی از دلایل ابتلا به آن به شمار می روند. طبق آمارهای جهانی ۳۵۰ میلیون بزرگسال به این بیماری مبتلا هستند و طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا، ۱۱ درصد از افراد بالای ۲۰ سال در این کشور به دیابت نوع دو دچار هستند.
شرح و نتایج این مطالعه در مجله تغذیه آمریکا به چاپ رسیده است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران نیکا شاکرمی رهبر انقلاب روز معلم معلمان دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مجلس شهید مطهری حجاب شورای نگهبان قوه قضائیه
تهران هواشناسی زلزله معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو دولت قیمت دلار ایران خودرو دلار قیمت طلا سایپا بانک مرکزی بازار خودرو کارگران تورم
مشهد رضا عطاران رادیو فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس تئاتر موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا نوار غزه روسیه چین حماس عربستان یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
همراه اول دبی واکسن تبلیغات اپل ناسا گوگل وزیر ارتباطات پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری