پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
از ابتلا به کمردرددرهنگام رانندگی پیشگیری کنیم
دانستن نحوه نشستن در اتومبیل می تواند از کمردرد و دردهای ناحیه ستون فقراتتان جلوگیری کرده و این اطمینان را به شما بدهد که دیگر هرگز یک مسافرت خانوادگی و یا کاری سرشار از خوشحالی رادر هنگام رانندگی از دست نخواهید داد.
چگونه در ماشین بنشینیم؟ چگونه در ماشین از ابتلا به کمر درد پیشگیری کنیم؟ چگونه در خودرو صحیح بنشینیم؟ چگونه بسیاری از افراد از نشستن به مدت طولانی در اتومبیل و رانندگی کردن هراس دارند شاید این وضعیت دردناک را تجربه کرده باشید. امروز به بررسی روش صحیح و اصولی نشستن در خودرو می پردازیم تا در یک مقاله تمام روش ها و نکات و البته روش های اصولی را بررسی کنیم.
• سعی کنید از پتوی نازک برای این کار استفاده کنید اگر با هیچکدام از این وسیله ها راحت نیستید مخصوصا در قسمت بالا ، از وسیله های نازک تر استفاده کنید. استفاده دو روبالشی از به طبع زیباتر و ساده تر خواهد بود شما باید احساس راحتی در قسمت قفسه سینه خود داشته باشید شانه هایتان ارام باشند این کار به شما کمک خواهد کرد پوزیشن طبیعی تری پیدا کرده و اگر میتوانید گردن و شانه ها و قسمت پایین کمرتان را حس کنید پس کارتان عالی بوده است. اجازه بدهید پاهایتان آزادانه حرکت کنند. حالا آماده حرکت هستید.
2- صندلی خود و پشتی آن را تنظیم کنید. پشت خود را در قسمتی که پتو یا …. را قرار داده اید تکیه دهید، پاهای خود را به حالت نعل اسبی بالای لگن خود قرار دهید. توجه داشته باشید که چگونه این کار را انجام میدهید و هیچ کاری برای تغییر دادن پوزیشن خود انجام ندهید. حالا نوبت آن است که اجازه دهید سرتان استراحت کند.اگر لازم است صندلی خود را کمی بیشتر جلو بکشید یا بالعکس کمی به عقب بکشید بسته به بلندی پاهایتان. فاصله صحیح یکی از مهمترین بخش های یک پوزیشن خوب است.
شاید پاهای شما موقع نشستن در حالت صحیح قرارنگیرد برای این کار شما نیاز به چند وسیله دارید تا پوزیشن خود را درست کنید.
• بهترین وضعیت ستون فقرات وقتی است که در تماس با پشتی صندلیتان باشد. اگر رانندگی میکنید اول خود را در این وضعیت قرار دهید سپس صندلی خود را به قدری جلو بکشید که زانوهایتان به راحتی خم شده به هنگام فشار دادن پدال ها.
• شانه هایتان را محکم به صندلی بچسبانید . زاویه پشتی صندلی را طوری تنظیم کنید که هنگام دور زدت ارنج هایتان به ارامی و راحتی خم شوند.
• صندلی باید به اندازه کافی بلند باشد که پاهایتان به طور طبیعی قرار بگیرند. حتما مطمین شوید که بیرون را کاملا به راحتی میبینید اگر قدتان بلند است برایتان سخت خواهد بود به این منظور از شیب های قابل تنظیم و راحت استفاده کنید.
3- اگر صندلیتان جک تنظیم کننده داردبرای راحتی بیشتر از ان استفاده کنید.با این کار شما می توانید به بهترین نحو ممکن ستون فقرات خود را در شرایط طبیعی قرار دهید.
4- بالش های قسمت بالای صندلیتان در جای صحیح خود قرار دهید. بالش ها به طور طبیعی از نظر خیلی از مردم اصلا راحت نیستند. شما مجبور به اموختن نحوه صحیح قرار دادن سرتان روی انها هستید تا حدااقل به گردنتان استراحت دهید.شاید شما حس خوبی نسبت به این کار نداشته باشید زمانی که سر خود را عقب می برید شاید احساس گیجی بکنید.اما اجازه دهید برای محافظت از خودتان این اتفاق بیفتد شما بلاخره با این موضوع کنار خواهید امد .
• قسمت بالای بالش باید کمی بالاتر از انتهای چشمانتان قرار گیرد. همه اینها برای اهداف امنیتی است و اگرارتفاع این بالش ها درست تنظیم شود به طور قطع از شما در مقابل اسیب های حاصل از تصادف محافظت خواهند کرد.
5- صبور باشید. تغییر و تنظیم مجدد نحوه نشستن غلط در هنگام رانندگی شاید زمان بر باشد اما زیاد طول نخواهد کشید که مزایای ان را درک کرده دوباره هرگز به عادتهای نشستن سابقتان بر نمی گردید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست