چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

هسته سنجد ۱۷ نوع آمینواسید دارد


هسته سنجد ۱۷ نوع آمینواسید دارد

میوه سنجد مواد با ارزش فراوانی دارد از جمله اولئین، استئارین، لینول و.... در میوه سنجد اسید های آلی و گلوکوزید کرستین یافت می شود.

میوه سنجد مواد با ارزش فراوانی دارد از جمله اولئین، استئارین، لینول و.... در میوه سنجد اسید های آلی و گلوکوزید کرستین یافت می شود. این میوه حاوی ویتامین های K،B،A،E و C است.جالب است بدانید در هسته سنجد ۱۷نوع آمینواسید یافت می شود.از دیدگاه طب سنتی این میوه به دلیل داشتن تانن برای درمان بیماری ها موثر است.

از پوست درخت سنجد ماده شیمیایی استخراج می شود.

طبیعت این میوه بنا به نظر حکمای سنتی سرد و خشک است.

تحقیقات انجام شده روی میوه سنجد نشان می دهد که حاوی ترکیبات ضد ویروسی است. از این میوه برای درمان عفونت های گوش و سرماخوردگی استفاده می شود.

فلاوانوئید موجود در سنجد به شل کردن عضلات کمک می کند.

این میوه غنی از کلسیم است و برای پوکی استخوان، مفید است.

گل سنجد طبیعت گرم و خشک و معطر دارد. جوشانده یا دم کرده آن برای بیماری های دماغی و زخم های ریوی و تنگی نفس مفید است.

معده و کبد را تقویت می کند. از عصاره گل سنجد برای تقویت و رشد مو استفاده می شود. عرق شکوفه آن ضدنفخ و برای معده مفید است.