پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

سالاد پاستا | طرز تهیه سالاد پاستا با گوجه و مارچوبه


مواد لازم برای سالاد پاستا با گوجه و مارچوبه
 
نصف یک بسته پاستای فرمی
1 ق س  روغن زیتون
1 دسته کوچک تره فرنگی ( خرد شود )
4 حبه سیر ( ریز خرد شود )
250 گرم مارچوبه تازه ( خرد شود)
2 عدد گوجه فرنگی ( خرد شود )
2 عدد خیار ( با پوست خرد شود)
200 گرم اسفناج ( خلالی خرد شود)
مقداری نمک
 
 
مواد لازم برای سس 
 
2 ق س روغن زیتون بودار
3 ق س سرکه بالزامیک
3 ق س مغز تخمه آفتابگردان
 
 

سالاد پاستا | طرز تهیه سالاد پاستا با گوجه و مارچوبه
 
طرز تهیه سالاد پاستا با گوجه و مارچوبه
ابتدا پاستا را در آب جوش، نمک و کمی روغن 12-10 دقیقه بجوشانید و آبکشی کنید. 
 
در تابه مناسبی روغن زیتون را بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم گرم شود. سپس تره فرنگی و سیر را اضافه کنید و 3-2 دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند . پس از آن مارچوبه را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر به حرارت دادن ادامه دهید .
 
در یک کاسه بزرگ، باقیمانده سبزیجات را با هم مخلوط کنید و مواد سس را روی آنها بریزید؛  به طوری که سبزیجات به سس آغشته شوند. سپس مخلوط سبزیجات پخته شده را بریزید . در آخر پاستا را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سالاد آماده است . برای تزئین سالاد مقداری مغز تخمه آفتابگردان هم روی سالاد بریزید .
 

سالاد پاستا | طرز تهیه سالاد پاستا با گوجه و مارچوبه
نکات تکمیلی در مورد سالاد پاستا

سالاد پاستا جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سالاد پاستا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سالاد پاستا ، طرز تهیه سالاد پاستا با گوجه و مارچوبه