جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
پلو میگو
مواد لازم:
برنج آب پز شده: ۲پیمانه
میگوی کوچک: ۲۵۰گرم
هویج خرد شده: ۳ تا ۴عدد
لوبیاسبز خرد شده: ۶ تا ۷عدد
فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد
پیازچه ریز خرد شده: ۲عدد
فلفل سیاه ، کمی نمک به اندازه کافی
روغن: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
میگوها را بشویید، به مدت نیم ساعت در آب لیمو و نمک بخوابانید. میگو را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه روی حرارت پایین تفت دهید و کنار بگذارید. پیازچه را به مدت یک دقیقه روی حرارت بالا تفت دهید. هویج، لوبیا و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵دقیقه بپزد. نمک، فلفل و میگو را اضافه کنید. پس از یک دقیقه برنج را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه آمریکا طالبان توماج صالحی حجاب رئیسی رهبر انقلاب سریلانکا کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل وزارت بهداشت
خودرو دلار ارز قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی قیمت سکه مسکن سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران کتاب مهران مدیری تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی جنگ اوکراین اتحادیه اروپا ترکیه انگلیس
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس تیم ملی فوتسال ایران
تیک تاک همراه اول بنیاد ملی نخبگان تسلا فیلترینگ ناسا تبلیغات ایلان ماسک اپل
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس داروخانه پیری دوش گرفتن