جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

پلو میگو


پلو میگو

میگوها را بشویید، به مدت نیم ساعت در آب لیمو و نمک بخوابانید.

مواد لازم:

برنج آب پز شده: ۲پیمانه

میگوی کوچک: ۲۵۰گرم

هویج خرد شده: ۳ تا ۴عدد

لوبیاسبز خرد شده: ۶ تا ۷عدد

فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد

پیازچه ریز خرد شده: ۲عدد

فلفل سیاه ، کمی نمک به اندازه کافی

روغن: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

میگوها را بشویید، به مدت نیم ساعت در آب لیمو و نمک بخوابانید. میگو را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه روی حرارت پایین تفت دهید و کنار بگذارید. پیازچه را به مدت یک دقیقه روی حرارت بالا تفت دهید. هویج، لوبیا و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵دقیقه بپزد. نمک، فلفل و میگو را اضافه کنید. پس از یک دقیقه برنج را اضافه کنید و کمی تفت دهید.



همچنین مشاهده کنید