جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

سالا‌د هاوایــی


سالا‌د هاوایــی

● مواد لازم:
برنج قهوه‌ای یا زعفرانی: دو پیمانه
خیار: یك عدد
تربچه: چهار عدد
كنسرو آناناس: یك قوطی
گوجه‌فرنگی: دو عدد
فلفل‌دلمه سبز یا قرمز: یك عدد
نخودفرنگی: نصف پیمانه
ذرت: …

مواد لازم:

برنج قهوه‌ای یا زعفرانی: دو پیمانه

خیار: یك عدد

تربچه: چهار عدد

كنسرو آناناس: یك قوطی

گوجه‌فرنگی: دو عدد

فلفل‌دلمه سبز یا قرمز: یك عدد

نخودفرنگی: نصف پیمانه

ذرت: نصف پیمانه

ساقه كرفس: دو عدد

كاهو گرد: یك عدد

روغن زیتون: مقداری

فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری

جعفری: ۴ قاشق غذاخوری

سس سالاد ایتالیایی: یك پیمانه

آبغوره: مقداری

طرز تهیه:

ابتدا تمامی سبزیجات، خیار پوست گرفته و خرد شده، تربچه حلقه شده، كنسرو آناناس تكه شده، گوجه‌فرنگی مكعبی خردشده، فلفل‌دلمه‌ای نگینی، نخودفرنگی، ذرت پخته، ساقه كرفس خرد شده، كاهوی گرد خرد شده و جعفری تازه را در كاسه بزرگی مخلوط می‌‌كنیم روغن زیتون را داغ كرده لحظاتی آبغوزه را تفت داده روی پلو و سبزیجات می‌‌ریزیم و بعد با سس ایتالیایی خوب مخلوط كرده و سپس تزیین كرده و سرو می‌‌كنیم.