جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا
پلو میگو
![پلو میگو](/web/imgs/16/11/o6p7q1.jpeg)
مواد لازم:
برنج آب پز شده: ۲پیمانه
میگوی کوچک: ۲۵۰گرم
هویج خرد شده: ۳ تا ۴عدد
لوبیاسبز خرد شده: ۶ تا ۷عدد
فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد
پیازچه ریز خرد شده: ۲عدد
فلفل سیاه ، کمی نمک به اندازه کافی
روغن: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
میگوها را بشویید، به مدت نیم ساعت در آب لیمو و نمک بخوابانید. میگو را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه روی حرارت پایین تفت دهید و کنار بگذارید. پیازچه را به مدت یک دقیقه روی حرارت بالا تفت دهید. هویج، لوبیا و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵دقیقه بپزد. نمک، فلفل و میگو را اضافه کنید. پس از یک دقیقه برنج را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست