دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

جوجه کباب به سبک مراکشی


جوجه کباب به سبک مراکشی

● مواد لازم:
▪ گوشت سینه مرغ برای هر نفر: ۲۵۰ گرم؛
▪ زعفران آب کرده: یک قاشق چایخوری؛
▪ سیر رنده شده: یک حبه؛
▪ روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری؛
▪ فلفل: یک قاشق چایخوری؛
▪ ادویه گرامسالا: …

مواد لازم:

گوشت سینه مرغ برای هر نفر:

۲۵۰ گرم؛

زعفران آب کرده:

یک قاشق چایخوری؛

سیر رنده شده:

یک حبه؛

روغن زیتون:

یک قاشق غذاخوری؛

فلفل:

یک قاشق چایخوری؛

ادویه گرامسالا:

یک قاشق چایخوری؛

لیموترش:

۲ عدد؛

خامه:

۴ قاشق غذاخوری؛

فلفل دلمه‌ای رنگی:

یک عدد.

طرز تهیه:

گوشت سینه مرغ را خرد کنید.

زعفران، سیر، روغن زیتون، فلفل، ادویه، آب لیموترش و خامه را با هم مخلوط کنید. گوشت مرغ را داخل این مخلوط بریزید و بگذارید مدتی بماند.

سپس مرغ‌ها را یکی در میان با تکه‌هایی از فلفل به سیخ چوبی بکشید و در تابه بدون روغن سرخ کنید.