دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی عسلی


عسل  :  ۱۱۰ گرم
تخم مرغ  :  ۴ عدد
آرد سفید  :  ۱۵۰ گرم
کره  :  ۵۰ گرم
تخم مرغ را خوب هم زده عسل را به آن آمیخته آرده و کره به آن اضافه نموده و باز همش زده، یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر در آن ریخته …

عسل  :  ۱۱۰ گرم

تخم مرغ  :  ۴ عدد

آرد سفید  :  ۱۵۰ گرم

کره  :  ۵۰ گرم

تخم مرغ را خوب هم زده عسل را به آن آمیخته آرده و کره به آن اضافه نموده و باز همش زده، یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر در آن ریخته ته قالب را چرب نموده، مایه فوق الذکر را در آن بریزید و مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر بگذارید.