دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

گوشت را در منزل چرخ کنید


گوشت را در منزل چرخ کنید

امروزه با وجود انواع و اقسام دستگاه های چرخ گوشت در بازار، کمتر دیده می شود که خانم ها از این وسیله استفاده کنند. به گزارش «Msnbc»، اغلب افراد خرید گوشت چرخ شده را ترجیح می دهند. اما خوب …

امروزه با وجود انواع و اقسام دستگاه های چرخ گوشت در بازار، کمتر دیده می شود که خانم ها از این وسیله استفاده کنند. به گزارش «Msnbc»، اغلب افراد خرید گوشت چرخ شده را ترجیح می دهند. اما خوب است بدانید که با شیوع انواع باکتری ها از جمله E.coli باید اهمیت بیشتری به این موضوع داد. گوشت در حین حمل و نقل و حتی در قصابی به احتمال زیاد در معرض باکتری هایی مانند E.coliقرار می گیرد که مصرف کننده را می تواند با بیماری مواجه کند. چرخ کردن گوشت در منزل نه تنها احتمال آلودگی باکتریایی را کاهش می دهد بلکه شما گوشت را با طعم بهتر و تازه تری خواهید داشت. در این مطلب چند نکته را برای چرخ کردن گوشت در منزل آورده ایم.

فواید چرخ کردن گوشت در منزل؛ ممکن است فکر کنید که گوشت موجود در مغازه ها تازه است و روزانه چرخ می شود اما این گونه نیست، اغلب این گوشت ها چند روز و یا حتی چند هفته قبل چرخ شده است. با ماندن گوشت، کیفیت و طعم آ ن از بین می رود و نسبت به گوشت تازه، احتمال آلودگی آن بیشتر است.

گوشت چرخ شده تازه سالم تر است؛ چرخ کردن گوشت همانند خرد کردن سبزی است که به محض قرار گرفتن در معرض هوا، کیفیت آن کاهش می یابد و در برابر آلودگی باکتریایی مستعد می شود. چرخ کردن گوشت در منزل به حفظ کیفیت تمام مواد غذایی آن کمک می کند.

گوشت چرخ کرده در منزل طعم بهتری دارد؛ فایده دیگر این کار حفظ تازگی و طعم بهتر گوشت است.

گوشت چرخ کرده خانگی براساس نیاز شما آ ماده و مقدار چربی و حتی مخلوط کردن آن با انواع دیگر گوشت برحسب آن چه خود شما می خواهید ممکن می شود.

روش چرخ کردن گوشت؛ میزان چربی مورد نیاز را تعیین کنید. برای تهیه کباب، کمی چربی به گوشت اضافه کنید. برای کالری و چربی کمتر ازگوشت کم چرب استفاده کنید. قبل از استفاده از این دستگاه دفترچه راهنمای آن را به دقت مطالعه کنید.

رعایت بهداشت؛ درست است که بزرگ ترین فایده چرخ کردن گوشت در منزل، جلوگیری از سرایت باکتری E.coliاست اما تمیز نگه داشتن دستگاه و محل نیز نیاز به رعایت چند نکته دارد که به این شرح است؛

قبل از شروع کار میز و تمام قسمت های دستگاه را حتی اگر نو باشد با آب و مایع ظرف شویی بشویید.

هنگام چرخ کردن گوشت، محل کار را تمیز نگه دارید و هرگز از ظرف کثیف و یا تخته گوشتی که برای ریز کردن گوشت خام به کار رفته استفاده نکنید.

پس از به اتمام رساندن کار، چند تکه نان در دستگاه روشن قرار دهید تا چربی های تیغ تمیز شود.

دستگاه را کاملا باز کنید و با آب و مایع ظرف شویی خوب بشویید و خشک کنید.

هرگز دستگاه و قطعات خیس را جمع نکنید و بگذارید کاملا خشک شوند.

پس از اتمام کار، محل را کاملا ضدعفونی کنید. * نگه داری گوشت چرخ کرده؛ گوشت را قبل از مصرف چرخ کنید تا ماده غذایی تازه تری داشته باشید. پس از چرخ کردن گوشت، بسته آن را در فریزر قرار دهید.