چهارشنبه, ۱۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 5 June, 2024
مجله ویستا

شامی ترش


شامی ترش

● مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
▪گوشت چرخ کرده بدون چربی: ۵۰۰ گرم
▪ پیاز متوسط رنده شده: ۲ عدد
▪ آرد نخودچی: ۲۰۰ گرم
▪ ریحان، جعفری، گشنیز ریز خرد شده: ۳ قاشق سوپ خوری
▪ زرد چوبه: یک قاشق …

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:

گوشت چرخ کرده بدون چربی:

۵۰۰ گرم

پیاز متوسط رنده شده:

۲ عدد

آرد نخودچی:

۲۰۰ گرم

ریحان، جعفری، گشنیز ریز خرد شده:

۳ قاشق سوپ خوری

زرد چوبه:

یک قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز:

یک قاشق چایخوری

هویج متوسط:

۵ عدد

شکر:

یک قاشق چایخوری

آب:

۲ لیوان

رب گوجه فرنگی:

۲ قاشق سوپ خوری

آبلیمو:

یک سوم لیوان

دارچین:

یک قاشق چایخوری

سیب زمینی ریز پخته:

۲۰۰ گرم

روغن مایع:

۳ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

لیموترش:

برای تزئین.

طرز تهیه:

هویج‌ها را به صورت حلقه حلقه خرد می‌کنیم و در قابلمه‌ای با کمی آب، شکر، آبلیمو، روغن مایع و کمی نمک می‌پزیم. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، ۲ قاشق سوپ خوری از سبزی ها، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر پوست لیموترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم. از مواد به اندازه یک گردو برمی‌داریم و در ماهیتابه‌ای سرخ می‌کنیم. شامی‌ها را پس از سرخ کردن به ماهیتابه بر می‌گردانیم و اجازه می‌دهیم تا همراه با ۲ لیوان آب، هویج‌های پخته ، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و دارچین به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم و با درپوش بپزد.