یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
ارتباط مصرف ماهی و سکته مغزی
روش آماده كردن ماهی فاكتور مهمی در جلوگیری از ابتلا به سكته مغزی است.
تحقیقات نشان داده اند كه ماهی در برابر انسداد عروق مغز اثر حفاظت
بخش دارد اما یك گروه تحقیقاتی از دانشگاه هاروارد اظهار می دارند روش طبخ ماهی نیز در این امر دخالت دارد.
این گروه با بررسی رژیم غذایی تقریبا ۵۰۰۰ فرد ۶۵ سال به بالا دریافتند كسانی كه ماهی پخته یا كباب شده شامل تن ، مصرف می كردند احتمال ابتلاءشان به سكته مغزی كمتر بود.
خوردن اینگونه غذاها ۵ بار یا بیشتر در هفته احتمال سكته ایسكمیك (كه توسط لخته خون ایجاد می شود) را تا ۳۲ درصد كاهش می دهد حتی یك تا سه وعده ماهی كباب شده یا پخته در ماه این احتمال را تا ۱۵ درصد كاهش می دهد.
اما ماهی سرخ كرده و ساندویچ ماهی احتمال سكته را افزایش می دهد. هر وعده اضافی به میزان ۱۳ درصد بر این احتمال می افزاید.
پیام این تحقیق روشن است: ماهی بخورید; اما اگر می خواهید مصرف آن در جلوگیری از سكته مغزی به شما كمك كند ، با سرخ كردن به آن چربی و روغن اضافه نكنید.
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 رئیس جمهور ستاد انتخابات کشور
قتل تهران سلامت هواشناسی شهرداری تهران سرقت پلیس راهور پلیس سازمان هواشناسی آموزش و پرورش محیط زیست آلودگی هوا
دولت چهاردهم خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا بورس قیمت خودرو حقوق بازنشستگان دلار دولت سیزدهم واردات خودرو بازار خودرو
ماه محرم سینمای ایران سریال تئاتر رامبد جوان هنرمندان تلویزیون الناز شاکردوست بازیگر سینما
کنکور ۱۴۰۳
روسیه آمریکا رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه جو بایدن فلسطین چین دونالد ترامپ حماس ولادیمیر پوتین حزب الله لبنان
یورو 2024 فوتبال استقلال باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان انگلیس علیرضا بیرانوند تیم ملی اسپانیا ترکیه لیگ برتر کریستیانو رونالدو خوان کارلوس گاریدو
هوش مصنوعی سرطان فناوری سامسونگ ناسا نخبگان ایلان ماسک امنیت سایبری آیفون
رژیم غذایی کاهش وزن دیابت فشار خون