چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
ارتباط مصرف ماهی و سکته مغزی
روش آماده كردن ماهی فاكتور مهمی در جلوگیری از ابتلا به سكته مغزی است.
تحقیقات نشان داده اند كه ماهی در برابر انسداد عروق مغز اثر حفاظت
بخش دارد اما یك گروه تحقیقاتی از دانشگاه هاروارد اظهار می دارند روش طبخ ماهی نیز در این امر دخالت دارد.
این گروه با بررسی رژیم غذایی تقریبا ۵۰۰۰ فرد ۶۵ سال به بالا دریافتند كسانی كه ماهی پخته یا كباب شده شامل تن ، مصرف می كردند احتمال ابتلاءشان به سكته مغزی كمتر بود.
خوردن اینگونه غذاها ۵ بار یا بیشتر در هفته احتمال سكته ایسكمیك (كه توسط لخته خون ایجاد می شود) را تا ۳۲ درصد كاهش می دهد حتی یك تا سه وعده ماهی كباب شده یا پخته در ماه این احتمال را تا ۱۵ درصد كاهش می دهد.
اما ماهی سرخ كرده و ساندویچ ماهی احتمال سكته را افزایش می دهد. هر وعده اضافی به میزان ۱۳ درصد بر این احتمال می افزاید.
پیام این تحقیق روشن است: ماهی بخورید; اما اگر می خواهید مصرف آن در جلوگیری از سكته مغزی به شما كمك كند ، با سرخ كردن به آن چربی و روغن اضافه نكنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست